Nagel & Handen

How to - OPI Pure Lacquer Nail Apps (limited edition)

OPI lanceerde onlangs vier limited patronen Pure Lacquer Nail Apps die eenvoudig aan te brengen zijn op zowel de kunst als de natuurlijke nagel. Wil jij de nagels van jouw handen of voeten even flink in de spotlights zetten? Dan mag je deze ‘how to’ niet missen!

De OPI Pure Lacquer Nail Apps zijn tijdelijk verkrijgbaar in vier verschillende patroontjes. Een stoere reptielenprint, vrolijke Girly Glam print, een vrouwelijk Pink & Black Lace patroontje en tot slot de print die jullie vandaag zullen zien op de afbeeldingen: Peacock

 

Voordat je kunt beginnen is het verstandig even een aantal producten klaar te leggen om lekker door te kunnen werken. Denk aan een remover, wattenschijftjes, de Nail apps vijl, OPI ChipSkip en de OPI RapidDry top coat.


Verwijder allereerst jouw nagellak met (OPI) nagellakremover zonder aceton. Draag je geen nagellak maakt dan de nagels even kort schoon met remover. Breng dan op alle nagels een laagje OPI ChipSkip aan. Dit is een gepatenteerd OPI product ter voorkoming van "bladderen" van nagellak en de ideale basis voor de nail apps.

Kies voordat je gaat beginnen met plakken eerst even uit welke  Nail App het meest geschikt is voor elke nagel. Leg de stickers op volgorde. Als een exemplaar te  breed is, knip deze dan op maat met een klein schaartje. Haal de Pure Lacquer Nail App van de strip(s) af en breng deze aan op jouw vetvrije nagel. Gebruik absoluut geen nagelriemolie of ander product want dit zorgt ervoor dat de app niet hecht! 

Wrijf vervolgens de Pure Lacquer Nail App goed uit en verwarm de apps een klein beetje. Op deze manier hechten ze sneller en verdwijnen eventuele bubbels (ik heb ze niet gezien!) als sneeuw voor de zon. De Nail Apps zijn naar alle waarschijnlijkheid te lang, geen probleem want je slaat het restant van de app over de nagel heen en vijlt het restant eraf met de bijgevoegde vijl .
Controleer tot slot even of alle luchtbelletjes zijn verdwenen en breng dan de OPI RapiDry Top Coat aan, dit bevordert de glans en hechting. Daarnaast geeft deze top coat een mooie hoogglans.
Wat mij betreft zijn dit absoluut de handigste, makkelijkste en mooiste (ja, ja ik ben behoorlijk enthousiast) nagel-applicaties die ik tot nu toe heb getest. De apps zijn flinterdun, brengen enorm makkelijk aan en plakken goed. Binnenkort ga ik jullie meer vertellen over de houdbaarheid, die moet ik natuurlijk nog even testen!
Je kunt de Pure Lacquer Nail Apps ook in combinatie met GelColor laten aanbrengen door een beautyprofessional (behandelingen vanaf EUR 25,00). Op deze manier heb je weken lang plezier van jouw printje. Verwijderen doe je trouwens met OPI’s Expert Touch Remover. Je kunt de manicure absoluut niet ''even'' lostrekken. Het gaat hier namelijk om echte nagellak, niet om een sticker.  

De Pure Lacquer Nail Apps zijn in bovenstaande printjes zijn beperkt verkrijgbaar voor EUR 14,95 per set. Voor verkoppunten neem je natuurlijk even een kijkje op de website van OPI!

Deel dit artikel
Back to top