Nagel & Handen

Deborah Lippmann Modern love & Let's go crazy (fall 2012) nu ook online in NL te koop!

Deborah Lippmann, ik ben echt gek op deze unieke lakjes van zeer hoogstaande kwaliteit! Een glitterlakje op zijn tijd vind ik echt erg leuk, maar dan moet het wel een nagellak zijn die fijn lakt, een mooi resultaat geeft en ook nog een beetje normaal te verwijderen is. De prachtige paarse Let''s go crazy van de herfstcollectie voldoet in elk geval aan mijn eisen. En weet je wat helemaal fijn is, Deborah Lippmann lakjes zijn sinds deze maand ook heel simpel te bestellen in Nederland en België!

Sinds ik vorig jaar mijn eerste Deborah Lippmann lakjes kocht in de U.S.A. ben ik verkocht, niet alleen bedenkt Deborah mooie kleuren, maar de kwaliteit van de lakjes is echt geweldig. Bij Deborah Lippmann dekken alle lakjes bijzonder goed, ze lakken fijn en streeploos en de houdbaarheid is amazing, zelfs zonder topcoat. Je kunt echt wel merken dat Deborah behoorlijk hoge eisen stelt aan haar producten. En natuurlijk bevatten de lakjes geen schadelijke stoffen zoals tolueen, formaldehyde, kampfer of DBP en wordt er niet op dieren getest!

Natuurlijk, je betaalt er best een behoorlijk bedrag voor, maar eerlijk gezegd zijn deze nagellakken qua kwaliteit vele malen beter dan lakjes van high end merken zoals Chanel, Dior, Yves Saint Laurent en Lancôme. Niet dat deze nu slecht zijn, maar deze lakjes zijn gewoon nog beter. 

Deze week zijn de nieuwste (herfst) lakjes bij ons binnengekomen en wat zijn ze weer bijzonder mooi! Let''s go crazy is natuurlijk de opvallendste, niet alleen door de lak maar ook door de naam, fans van Prince weten waarover ik het heb! Een donkerpaarse basis vol met glitters is verschillende formaten die perfect dekt in één (!!) laagje.
Modern love is een mooie, bescheiden, "dusty" lichte mauve, een combinatie van bruin, paars, grijs, beige en roze die prima dekt in twee laagjes. Een mooie nude kleur die prima te dragen is op het werk, maar toch wel laat zien dat je behoorlijk hip bent. De finish is geen hoogglans, maar mocht je dat mooier vinden, dan kun je een glanzende topcoat kiezen uiteraard.

Deborah Lippmann Let''s go crazy - 1 laagje - perfect dekkend, de glitters laten zich goed verdelen, je hoeft er absoluut geen moeite voor te doen, maar als je heel precies bent, dan kun je de glitters altijd nog even op de plaats brengen met het kwastje

Deborah Lippmann Modern love - 2 laagjes - een vrij klassieke kleur, die toch een moderne twist krijgt door het vleugje paars en grijs. Ik vind de semi-glanzende finish ook erg mooi!

Nu was het altijd best lastig om de lakjes van Deborah Lippmann aan te schaffen, maar inmiddels is dat (gelukkig!) niet meer zo. Bij twee van onze favoriete webshops worden nu ook Deborah Lippmann lakjes verkocht en dat is goed, heel goed, nieuws voor Nederlandse nagellak fans. In Nederland kun je de lakjes kopen bij Promakeupstore en in België shop je ze bij Parfuma, beide zeer betrouwbare online shops. De lakjes van Deborah Lippmann kosten EUR 19,95 per stuk

Ga je toch liever fysiek shoppen voor mooie nagellakjes, dat kan natuurlijk ook, hieronder vind je een lijst met de meeste recente verkooppunten in België en Nederland:

 • Parfumerie Celeste, Frederikstraat 963, 2514 LJ Den Haag
 • Mostert & van Leeuwen, Van oldenbarneveltstraat 129, 3012 GT Rotterdam
 • Jur Personal Styling, Kerkstraat 35, 2271 CP Voorburg
 • Parfumerie La Bourse, Coolsingel 54, 3011 AE Rotterdam
 • Babassu Skin & Spa, Cornelis Schuytstraat 40, 1071 JK Amsterdam
 • Hand & Foot Treatment Store, Rozengracht 7a, 1016 LT Amsterdam
 • Het Haartheater, Weteringschans 140, 1017 XV Amsterdam
 • Aveda Lifestyle Store, Haagse Bluf 71 2511 CP Den Haag
 • Senteurs D''ailleurs sprl, Stefaniaplein 1A, 1050 Brussel Belgie
 • Parfuma, Eiermarkt 33, 2000 Antwerpen Belgie
 • Parigi, Bredabaan 283, 2930 Brasschaat Belgie
Wat denken jullie? Toch maar eens overstag gaan en één van de prachtige Deborah Lippmann lakjes bestellen of kopen? Welke staat er op jouw wishlist?
Deel dit artikel
Back to top