Nieuws

Estée Lauder Violet underground - herfst make-up collectie 2012

Estée Lauder gaat deze herfst voor een behoorlijk heftige look, met veel paars, metallic en donkere tinten op de nagels in de Violet Underground collectie. Dat is wel even iets anders dan je zou verwachten, maar eerlijk is eerlijk, het ziet er wel heel mooi uit! Ze hebben de fijne gelée formule, die je misschien kent van de blush & highlighters van vorige seizoenen, nu ook gebruikt voor een werkelijk beeldschoon oogschaduwpalette. Kijk snel even mee, want ik denk dat de producten de winkels uit zullen vliegen!

De promotiefoto oogt wel een tikje "eighties" en laat dat nu precies te tijd zijn waarin ik mijn eerste stappen op make-up gebied deed? De prominente blush en donkere oogschaduws in paarstinten, ja...die droeg ik toch ook wel. Minder fan was ik toen van felgekleurde lippen, dus die droeg ik toen niet echt. Ik ben benieuwd of ik een look als deze nu nog "durf" te dragen! 

Pure Color Five Color EyeShadow Palette in Violet Underground EUR 47,00 (limited edition)Pure Color Quick-Thick EyeLiner in Punker Black EUR 22,00 (limited edition)

Pure Color Velvet Matte Lipstick in Black Cassis & Violet Crush EUR 25,00 (limited edition)

Pure Color Gloss in Chaotic Currant & Rebellious Violet EUR 23,00 (limited edition)


Pure Color Nail Lacquer in Black Iris EUR 20,00 (limited edition)

Naast de gelimiteerde herfstmake-up collectie voegt Estée Lauder ook nog een aantal nieuwe producten toe aan hun vaste collectie. De Pure color gelée powder eyeshadows hebben dezelfde creme/gel/poeder structuur als het palette uit de collectie. De oogschaduws combineren een behoorlijk intensieve kleur met een metallic finish die de hele dag op zijn plaats blijft, je kunt ze zowel droog als vochtig opbrengen, in het laatste geval wordt de kleur nog intenser. Estée Lauder brengt heel veel mooie kleuren uit, maar jammer genoeg krijgen wij er in Nederland maar 4!


En dus missen we bijna al de mooie, felle kleuren die je hierboven op de foto ziet en moeten we het doen met de vier, ietwat brave kleurtjes hieronder. Ik begrijp natuurlijk best dat ze dit op de Nederlandse markt aanpassen, maar wij willen toch best wel wat meer keuze, toch?

Pure Color Gelée Powder EyeShadow in Cyber Pink (Pink to Berry), Cyber Lilac (Mauve to Blue), Cyber Silver (Mauve to Blue) & Cyber Teal (Gold to Green) EUR 24,00


Ook nieuw zijn de nieuwe Pure Color Vivid shine lipsticks die een mooie kleur combineren met een spiegelachtige glans. De lipsticks zijn vrij dekkend van structuur, verzorgend door de hydraterende textuur en de glans houdt lekker lang aan. Deze lipsticks blijven deel uitmaken van de vaste Estée Lauder collectie en zijn verkrijgbaar in 8 kleuren.

Pure Color Vivid Shine Lipstick in Pink Riot (Pink to Berry), Magnetic Magenta (Pink to Berry), Rebel Raspberry (Mauve to Plum), Copper Flash (Nude to Brown), Spiked Toffee (Nude to Brown), Hot Coralline (Coral to Red), Fireball (Coral to Red)  & Forbidden Apple (Coral to Red) EUR 25,00

Last but not least rennen de nagellakfans bij het zien van de foto naar de Bijenkorf in Amsterdam, want alleen daar kun je de prachtige nagellakken kopen. Er is wel één uitzondering trouwens, Bête noire zal wel bij alle Estée Lauder verkooppunten worden verkocht, maar de andere negen dus niet. Zijn ze een tripje naar Amsterdam waard volgens jou?

Pure Color Nail Lacquer Beyond Black Collection met daarin Caviar (White to Black), Bête Noire (Mauve to Blue), Blue Blood (Mauve to Blue), Black Plum (Mauve to Blue) & Viper (Gold to Green) EUR 20,00Pure Color Nail Lacquer Metal Mania Collection met daarin Nouveau Riche (Gold to Green), Explosif (Gold to Green), Chaos (Nude to Brown), Smashed (Mauve to Blue) & Fiery Hot (Nude to Brown) EUR 20,00De Estée Lauder Violet Underground collectie zal vanaf 20 augustus 2012 te koop zijn bij alle verkooppunten van Estée Lauder, de collectie is een limited edition en dat betekent dus dat de producten niet meer aangevuld zullen worden als ze op zijn. Ik verwacht dat de nagellakjes en het oogschaduwpalette snel uitverkocht zullen zijn en de matte lipsticks zijn natuurlijk ook wel musthaves, net zoals de lekkere dikke eyelinerstift! Kortom, snel zijn want voor je het weet is het moois weer weg! Kleine tip : online is de collectie al gespot bij Douglas!

Wat vind jij van deze 80s look van Estée Lauder? Gaat er iets op jouw wishlist en plan jij een tripje in naar Amsterdam voor de nagellakjes?

Deel dit artikel
Back to top