Reviews

Hydrateren is key in de zomer! Neoderma zorgt voor ultieme hydratatie!

Hebben jullie dit weekend ook zo genoten van het warme weer? De zon scheen volop en wat was (en is) het warm! Natuurlijk hebben jullie je vast allemaal goed beschermd tegen de zon, maar naast bescherming kan jouw huid nog iets anders gebruiken : vocht! Goed hydrateren van de huid is echt nodig, zowel van binnen als van buiten! Neoderma heeft een heel fijne lijn die je daarbij goed kan helpen, de Hydration lijn.

De Neoderma Hydration lijn bestaat uit zes producten die de huid helpen het vocht vast te houden, iets wat altijd al belangrijk is, maar zeker met warm weer en veel zon kan de huid echt wat extra''s gebruiken. Je kent het vast wel, als je terugkomt van een dagje strand dan kan de huid strak en onprettig aanvoelen. Dan weet je eigenlijk direct dat de huid vocht tekort komt, dan voelt de huid strak aan (is ook een teken van een vochtarme huid). Geen zorgen trouwens, want je kunt dat prima aanvullen door een lekker masker of serum.

Als "eerste hulp bij vochttekort" kun je goed van start gaan met een diep hydraterend masker. Het Neoderma hydration moisturzing mask (EUR 37,95 tube 50 ml) is geschikt voor alle huidtypes en zorgt direct voor diepe hydratie. Tarwekiem- en jojobaolie, sheaboter en pantenol verzorgen en herstellen de huid, de vochtbalans in de huid wordt weer op peil gebracht. Aloë Vera brengt direct vocht in de huid, het is het middel dat in veel tropische landen wordt gezien als een echt wondermiddel! Hyaluronzuur en gingko bilboa zorgen voor stevigheid van de huid en vertragen het verouderingsproces.
Je brengt het masker in creme vorm in een lekkere dikke laag op over het hele gezicht (waarbij je de huid rond de ogen vrij laat), masseer het lekker in en laat het overtollige masker zeker 10 minuten inwerken. Nadien kun je het masker met tissue, doekje of wattenschijfjes van de huid afhalen, wat rest is een heerlijke, zachte en gehydrateerde huid die er gezond uitziet.

Om de huid goed gehydrateerd te houden is een serum voor mij onmisbaar, maar het kan in geval van "nood" ook prima werken als kuurtje. Je hoeft een serum dus niet persé het hele jaar door te gebruiken, dat kan ook heel goed een paar weekjes achter elkaar. Een hydraterende serum als Hydration Intensive moisturzing serum (EUR 37,95 flacon 30 ml) is hier bijvoorbeeld heel geschikt voor, het is ook weer geschikt voor alle huidtypes, is lekker licht en prettig in gebruik. Natuurlijk zorgt het door ingrediënten als hyaluronzuur, jojoba- en druivenpitolie wel voor een goede hydratatie. Het voordeel van een hydraterend serum is dat je het ook prima kunt combineren met zonneproducten en/of jouw eigen dagcreme, zo geef je de huid net iets extra''s en hoef je geen grote wijzigingen door te voeren in jouw gezichtsverzorgingsroutine.

Schreeuwt jouw huid om nog meer vocht? Dan kun je natuurlijk ook een hydraterende creme gaan gebruiken, al zullen alle cremes die er op de markt zijn hier in principe voor zorgen. Een hydraterende creme is een creme die iedereen kan en moet gebruiken om de huid soepel en zacht te houden. De Hydration light moisturzing cream (EUR 42,15 pot 50 ml) is een lichte gel-creme die geschikt is voor alle huidtypes, vooral de wat vettere. Neoderma heeft ook meer voedende versies die meer geschikt zijn voor een drogere huid. Voor meer informatie kun je de website van Neoderma bezoeken : www.neoderma.nl

v.l.n.r. serum, light cream & masker

Het is een bekend misverstand, als de huid strak en oncomfortabel aanvoelt, dan wordt er snel gezegd dat je last hebt van een droge huid, terwijl dat niet persé waar is. Je hebt dan wel last van een vochtarme of gedehydrateerde huid maar een droge huid is toch weer heel anders. Een droge huid is vaak snel geïrrriteerd, heeft droge, schilferige plekjes en is op sommige plaatsen rood en gevoelig. Een droge huid kan daarnaast ook vochtarm zijn, maar dat hoeft dus niet.

In warm weer zoals dit heeft eigenlijk iedere huid behoefte aan vocht, hydraterende producten zoals de Hydration lijn van Neoderma zijn zeker een aanrader. De producten voelen licht aan op de huid, hebben een frisse, bloemige geur en zorgen direct voor een zachte, glanzende huid die lekker aanvoelt. Ze trekken zeer snel in de huid, maar eigenlijk is dat een teken dat de huid (ook de mijne) nu extreem veel behoefte heeft aan vocht! Probeer het vooral eens uit, je zult jouw huid zien opknappen! En vergeet natuurlijk ook niet voldoende water en gezonde drankjes te drinken met deze warmte, dat is helemaal belangrijk!

Merk jij dat jouw huid nu ook meer behoefte aan vocht heeft?

Deel dit artikel
Back to top