Nieuws

Gezond haar met komkommers, worteltjes en tomaten!

Jullie hebben de producten van Yes to...Carrots, Baby Carrots, Blueberry’s, Tomatoes en Cucumbers al regelmatig voorbij zien komen op onze website. Maar wisten jullie ook dat er drie haarverzorgingslijnen zijn waarmee jij jouw haren lekker en betaalbaar kunt verwennen? Het idee dat je komkommers, worteltjes en tomaten in jouw haren smeert is toch te schattig? En als het dan ook nog werkt is het helemaal fijn!

De producten van Yes To... zijn fijn in gebruik, vrij van parabenen en mild in gebruik. De haarverzorgingsproducten kun je onderscheiden in drie lijnen: de Carrots producten zijn voor normaal haar, de Cucumber lijn is ontwikkeld voor droog en gekleurd haar en de Tomatoes lijn zorgt voor volume en hydratatie.
De Yes to Carrots Nourishing shampoo (EUR 6,95 - 500 ml) is eigenlijk vrijwel geschikt voor alle haartypen. De shampoo is erg mild en zuinig in gebruik. Het maakt je haar lekker zacht en goed doorkambaar en je kunt er gebruik van maken met de hele familie!

Alle haarlijnen van Yes to... hebben ook een conditioner, wat zouden we zonder moeten? De Yes To Carrots Daily Pampering Conditioner (EUR 6,95 – 500 ml) bevat naast wortelsap onder andere water uit de Dode Zee, tarwekiemolie en granaatappelolie. De conditioner ruikt lekker comfortabel en zorgt ervoor dat jouw lokken glanzen.
De Yes To Carrots Leave In Conditioner (EUR 9,95 - 170 gram) kun je gebruiken wanneer je droog of beschadigd haar hebt en is eigenlijk een aanvulling op alle haarproducten. De  herstellende en voedende conditioner bevat een mix van Argan olie en eiwitten die zorgen dat het haar sterker wordt en haar glans terug krijgt.
Droog of gekleurd haar? Kies dan voor de Yes To Cucumbers Color Care shampoo (EUR 6,95 - 500ml).
Deze shampoo is heerlijk vocht inbrengend en beschermt gekleurd haar tegen vervagen.  De shampoo bevat wel 26 Dode Zee Mineralen, komkommer en een heleboel andere ingrediënten die droog haar tot in de puntjes verzorgen.

Yes To Cucumbers Care Conditioner Color (EUR 6,95 - 500 ml) is speciaal ontwikkeld om het gekleurde haar te beschermen. De biologische komkommer, bronwater en hydraterende groene thee zorgen voor glanzend haar zonder klitten. Daarnaast vind je in de samenstelling ook een krachtige mix van anti-oxidanten om de kleur vast te houden en kleurvervaging tegen te gaan.

Bij fijn, dun en futloos haar gebruik je de Yes To Tomatoes Volumizing Shampoo (EUR 6,95 - 500 ml).  Deze shampoo kun je (net zoals de andere shampoo’s) dagelijks gebruiken en brengt de levendigheid en volume  in het haar. De shampoo bevat  Ginkgo Biloba en Lycopeen (van biologische tomaten) die zorgen voor dikker haar en minder haaruitval.

Deze shampoo kun je combineren met de Yes To Tomatoes Volumizing Conditioner  (EUR 6,95 - 500 ml) voor hydratatie van haar en hoofdhuid. De conditioner ruikt enorm lekker en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar en veel volume, vooral in combinatie met een difuser föhn.

Mijn gezin is dol op de haar- en douche producten van Yes To. De flessen zijn lekker groot (er gaat hier flink wat doorheen) en de producten laagdrempelig en prettig in gebruik. Weet jij al welke variant je moet kiezen? Je kunt de producten even besnuffelen bij De Tuinen en Sephora. Liever online bestellen? Neem dan even een kijkje bij Zalando of de webshop van De Tuinen.

Deel dit artikel
Back to top