Nieuws

Snapshot - The Body Shop Vanilla Body Mist

Gedurende de zomermaanden vind ik het vooral in het weekeinde heerlijk om een body spray te gebruiken. The Body Shop introduceerde nog niet zo heel lang geleden een lichte Body Mist in verschillende heerlijke geuren. Mijn favoriet? Vanille!

De Body Mist sprays van The Body Shop zijn verkrijgbaar in acht verschillende geurvarianten. Het grootste gedeelte van deze sprays bevatten bekende geuren en zijn ook verkrijgbaar als de bekende Body Butters: Pink Grapefruit, Satsuma, Shea, Strawberry, Moringa, Coconut, Mango en Vanilla.
De Vanille variant ruikt heerlijk. Ik kan de geur het beste omschrijven als een gezellige en warme zondagmiddag. Zo’n dag waarop niets mis kan gaan, comfortabel en gelukzalig. Je kunt de niet vette bodyspray gebruiken op het hele lichaam gebruiken na het douchen of badderen maar ook zeker lekker tussendoor, gewoon omdat je daar zin in hebt.

Ik vind persoonlijk dat de spray voldoende geur afgeeft om een middagje van te genieten maar als je houdt van een stevig parfum dan zou je ervoor kunnen kiezen om de bijpassende Body Butter te gebruiken om de geur te versterken. Nogmaals, ik vind het zelf niet nodig.
Een puntje: ik had deze spray graag meegenomen naar mijn vakantieadres maar vind het toch minder handig  omdat de Body Mist in een zware glazen flacon is uitgebracht. Ik moet bekennen dat het product hierdoor wel een luxere uitstraling heeft gegeven maar daardoor laat ik hem nu wel veilig in mijn badkamer staan.

De The Body Shop Body Mist sprays  (EUR 9,95 - 100ml)  zijn verkrijgbaar bij de diverse Body Shop filialen en schijnen over de toonbank heen te vliegen. Het kan heel goed dat er zo nu en dan een variant even niet op voorraad is. Liever online bestellen? Surf dan even naar de Body Shop webshop.

Deel dit artikel
Back to top