Nieuws

Gevoelige huid? Probeer de Amandel producten van Weleda

Een gevoelige huid kan erfelijk bepaald zijn maar kan ook ontstaan door oorzaken als (tijdelijke) stress, een overvloed aan zon of het gebruiken van de verkeerde gezichtsverzorging- of cosmeticaproducten. De oplossing? Terug naar de basis met de Amandellijn van Weleda.

Een gevoelige gezichtshuid reageert behoorlijk snel op heftige, geparfumeerde of te volle producten en vraagt daarom om een milde verzorging. De producten uit de Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging lijn bevat pure en milde ingrediënten. Dames en heren met en gevoelige huid kunnen deze gedurende het hele jaar gebruiken maar je kunt de producten ook als tijdelijke kuur gebruiken om de huid weer even in balans te brengen.

Terug naar de basis gaan zou betekenen dat je voldoende hebt aan de producten uit de Amandellijn. De Amandel Verzachtende Reinigingsmelk (EUR 8,75 - 75 ml) vormt de basis voor een effectieve gezichtsverzorging. De zachte emulsie bevat amandel- en pruimenpitolie. Deze samenstelling beschermt de vochtbalans en  is ook geschikt om make-up te verwijderen. Breng het product twee keer per dag in cirkelende bewegingen aan op de huid en verwijder de substantie met lauw/warm water.
Oog make- up kun je verwijderen met de Amandel Verzachtende Gezichtsolie (EUR 14,25 - 50 ml). Daarnaast functioneert deze ongeparfumeerde gezichtsolie ook als intensieve, aanvullende verzorging tijdens de nacht of als kuur. Verwarm enkele druppels olie in jouw handen en verdeel deze op jouw gereinigde huid. De samenstelling bevat onder andere extract van biologische sleedoornbloesems. Dit ingrediënt werkt uitermate kalmerend en verzachtend.

De Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging lijn bevat  twee moisturisers die je beiden als dag- en nachtverzorging kunt gebruiken.  De Amandel Verzachtende Gezichtscrème (EUR 12,95 - 30 ml) is een rijke, volle en ongeparfumeerde dag- en nachtcrème met biologische amandelolie ontwikkeld voor de  gevoelige, droge huid.

Daarnaast is er ook de Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light (EUR 12,95 - 30 ml). Deze dag- en nachtcrème is zoals de naam al doet vermoeden geschikt voor de gevoelige, gemengde huid en is dunner qua substantie. Beide crèmes zorgen voor het herstel van de huid en maken deze zacht en soepel.

De Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging lijn is mild. Alle stoffen die ook maar enigszins kunnen prikkelen, zijn weggelaten. Amandelolie verzorgt mild, brengt de huid tot rust en maakt deze soepel en zacht. Melkzuur hydrateert en brengt de zuurgraad van de huid in balans, waardoor haar beschermend vermogen verbetert. Of je de producten nu het jaar rond gebruikt of tijdelijk: jouw huid wordt er heel blij van

De bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij diverse  natuurwinkels, zelfstandige drogisten, Etos, De Tuinen etc . Meer informatie vind je op: www.weleda.nl.

Deel dit artikel
Back to top