Reviews

Catrice Cucuba collectie - foto's, swatches & review

Eergisteren lieten we jullie de swatches zien van de nagellakjes van de Catrice Cucuba collectie, vandaag is het de beurt aan de andere producten van deze vrolijke collectie. Losse oogschaduws, een mooie matte bronzer en geweldige lipsticks, zeker de moeite waard om snel even bij het Kruidvat te gaan kijken voordat de producten op zijn. Mijn favoriet is de Soft lip color in Salsa Cubana met bijpassende nagellak, kijk je even mee?

De grote Bronzing powder is mooi van kleur, niet te rood maar heeft een natuurlijke kleur bruin met hele fijne glittertjes die je vrijwel niet ziet. Op mijn huid zie je de kleur echt helemaal niet en dat betekent dat het een vrij lichte bronzer is. Geschikt voor het hele jaar natuurlijk en dat is maar goed ook, want deze krijg je niet zomaar op, wat een kanjer! Deze poeder is ook prima geschikt om te shapen, handig!

De Loose eyeshadows zijn er in vijf tinten, op de foto heb ik het plastic zeefje er even uitgehaald, maar normaal zit die boven het poeder en zo voorkom je knoeien. De poeders zijn vrij makkelijk aan te brengen (zorg wel voor een goede oogschaduwbasis) en hebben een redelijk tot goede pigmentatie. De kleuren zijn warm en sprekend, mooi glazend en prima met elkaar te combineren. 

Reggaeton


Salsa Cubana

Take it mint

v.l.n.r. Reggaeton, Salsa Cubana en Take it mint
Sunny side

Havana drum

Sunny side & Havana Drum

De Liquid Shimmer eye liners zijn niet echt geweldig, de structuur is te dun en daardoor helemaal niet dekkend. Je moet echt een dubbele laag aanbrengen om iets van dekking voor elkaar te krijgen, tussendoor moeten de laagjes dan ook nog eens goed drogen. Kortom, geen aanraders, zelfs niet voor dit lage prijsje, dan kun je beter een dun kwastje vochtig maken en de Loose eyeshadows als eyeliner gebruiken, veel mooier! Oh ja, bij mij waren ze echt niet waterproof en Take it mint zorgde voor vlekken op de huid!

boven Take it mint & onder Reggaeton


De Soft Lip colours zijn dan wel weer geweldig, hoeveel back-ups van Salsa Cubana zal ik gaan kopen? Deze mooie roze-rode kleur is echt echt prachtig, de formule is heel lekker op de lippen en de dekking is verrassend goed. Ze doen mij wel een beetje denken aan de Rouge Coco Shine lipsticks van Chanel en dat is zeker een mooie vergelijking, want die zijn bijna 10 keer zo duur. Kopen dus, zeker Salsa Cubana!

boven Salsa Cubana en onder Be all smiles

De Catrice Cucuba collectie ligt, zolang de voorraad strekt, nog bij het Kruidvat en Trekpleister, ik denk dat Salsa Cubana snel uitverkocht is! Ben je fan van losse oogschaduws, dan zou ik Reggaeton, Salsa Cubana en Havana Drum zeker aanschaffen, mooie bruikbare kleuren die fijn in gebruik zijn.

Wat heb jij al geshopt? Ga je nog terug voor wat anders nu je de swatches heb gezien?

Deel dit artikel
Back to top