Nieuws

Zomerse nieuwigheden van NYC - foto's, review & swatches

NYC kennen we van fijne budgetproducten, passend bij de laatste Amerikaanse trends. Deze zomer zijn er heel wat nieuwe make-up producten in het NYC schap te vinden, voor drukke vrouwen die er toch tip top uit willen zien. Dus is het tijd om na de vakantie weer aan het werk te gaan, of ga je ''back to school''? Het kan allemaal met deze nieuwigheden van NYC!

Nieuwe lippenbalsems, foundation en lipgloss – NYC heeft haar assortiment flink onder handen genomen! Stuk voor stuk trendy kleuren met verzorgende bestanddelen die ook nog eens langhoudend zijn, flink wat goede beloftes dus. Naast de nieuwe producten laat ik jullie ook wat favorieten zien die al langer in het NYC assortiment te vinden zijn, tijd om te beginnen dus!

Big City, Big Apple, Big Care – dat zijn de nieuwe NYC Applelicious Lip Balms (EUR 2,79) in een notendop. Deze heerlijk zoete balsems zorgen met één beweging voor kleur, glans en hydratatie. De appelvormige kern zorgt voor verzorging door een speciale lip-spa formule; door de karitéboter, jojoba en avocado-olie heb je gegarandeerd zijdezachte lippen. Maar ook de kleuren zelf mogen er zijn!

Blushing Golden, Caramel Apple, Pink Lady & Big Apple Red

Zoals je ziet geven de lippenbalsems een lichte waas van kleur af met een mooie glans, perfect voor een subtiel my lips but better effect. Ook fijn: je voelt eigenlijk nauwelijks dat je iets op je lippen hebt, de balsem plakt dus niet! En zeg nou zelf, die appeltjes zijn wel heel erg schattig…
Een ander nieuw product met veel verzorging is de All Day Long 14HR Foundation. De vitaminen en mineralen in deze foundation zijn goed voor de huid en NYC belooft een perfecte finish, tot 14 uur lang. Ook voorkomt hij dat de huid gaat glimmen en de foundation is ook nog eens vlek- en veegvrij. Oftewel, deze doorstaat een warme zomerdag wel!

740 Warm Beige, 745 Soft Honey en 746 Classic Tan

De foundation is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waarvan ik er drie heb kunnen proberen. Ze zijn bedoeld voor de blanke huid, maar helaas voor mijn huid toch wat te donker. Maar mijn huid is dan ook wel erg licht, voor een zongebruinde huid kan dit zeker een fijne foundation zijn! Budgetproof ook nog eens, want EUR 4,99 voor een flesje is heel betaalbaar.

De laatste nieuwe producten blijven voor mij een dagelijkse musthave: lipgloss! De City Proof 8HR Lipgloss (EUR, 3,79) combineert verzorging met intense kleur en glans. NYC heeft zes kleuren uitgebracht, met voor iedereen wat wils. Nude, roze of  juist een fel kleurtje, het zit er allemaal bij.

450 Everlasting Blossom, 451 Blush Forever, 452 Perpetually Hot Pink, 435 Cherry Ever After, 457 24/7 Lilac, 460 Gold With Me

Met de sponsapplicator kun je zelf bepalen hoe gepigmenteerd je de gloss wilt aanbrengen, zoals je ziet kun je de kleuren heel mooi opbouwen. Ze zijn een tikje plakkerig maar blijven daardoor wel goed zitten, makkelijk als je geen tijd (of zin) hebt om je gloss vaak bij te werken. Perpetually Hot Pink draag ik het meest, echt een heerlijke kleur!

Dit waren de allernieuwste producten, maar er is nog meer moois van NYC! Favoriet is de Color Wheel Mosaic Face Powder (EUR 4,99), echt een geweldig poeder voor een mooie blos op je wangen. Ook voor betaalbare mascara’s ben je bij NYC aan het goede adres, de Show Time Volumizing Mascara (EUR 2,99) is mijn laatste ontdekking! 

Al deze producten van NYC kun je inmiddels in de winkel vinden! Dus mocht je jezelf nog willen verwennen voordat het drukke leven weer begint, neem dan zeker even een kijkje. Je vindt NYC bij de grotere Kruidvat filialen. Wat zijn jouw NYC favorieten?

Deel dit artikel
Back to top