Blogs & Editorial

Wist je dit? Zomaar wat weetjes over mij...deel 2

Random facts about me....dit onderwerp zie je vaker terug op blogs en ik ga er ook aan meedoen! Natuurlijk wel een beetje beautygerelateerd en vooral helemaal random, er is geen touw aan vast te knopen. Maar ik beloof jullie dat je er toch weer nieuwsgierig door wordt, een kijkje nemen in iemands leven, beautykast of gedachten is altijd leuk. Kijken jullie mee?

Als klein meisje had ik, ondanks dat ik een Indonesische vader heb, schattige blonde haren! In de puberteit zijn die een stukje donkerder geworden en dat vond ik niet zo leuk, sinds die tijd maak ik mijn haar altijd lichter. Eerst met highlights en door het sprayen met, die o zo slechte, blondeerspray. Des te meer je sprayde, des te lichter en droger werd het haar, daarna brak het dan af....

Haren wassen, we doen het allemaal (nou ja, er zijn vast mensen die het niet doen) maar hoe doe ik het nu eigenlijk? Haren goed nat maken, liefst met goed warm water (niet al te heet) en even het vuil eruit spoelen, daarna een bescheiden hoeveelheid shampoo (zeg de grootte van een 2 euromunt voor mijn halflange, dikke haar) goed inmasseren. Met de eerste wasbeurt was je het vuil eruit, daarna uitspoelen en herhalen, dit schuim laat ik iets langer zitten (half minuutje) waarna ik het uitspoel. Daarna wring ik mijn haar droog en doe ik er conditioner in, dat laat ik niet te lang inwerken en spoel het heel goed uit, zeker 10 minuten. In die tijd doe ik de rest van mijn ritueel!

Sinds mijn 10e of 11e ben ik een hele grote Star Wars fan, dat wisten jullie vast niet? Het begon met het bekijken van een (illegale) videoband van Star Wars en liep uit de hand toen we in 1981 in Californië The Empire Strikes back zagen. Koffers vol poppetjes kwamen er mee uit de U.S.A. Ik ken iedere zin uit de films uit mijn hoofd....gelukkig is de liefde overgesprongen naar zoontje Sem van acht.

Mijn lievelingskledingstuk moet toch echt wel een jurkje zijn, ik heb er dan ook behoorlijk wat in de kast hangen. Veel zwarte, maar ook wel wat andere kleuren en natuurlijk hier en daar een printje. Liefst tot op de knie en "figure hugging" geen al te wijde jurkjes omdat ik al niet zo groot ben (1.65 m zonder hakken)

Ik kan gewoon heel blij worden om nieuwe, fijne beautyproducten te ontdekken! Soms denk ik dat ik alles al gezien heb en niets mij meer kan verrassen of verbazen, maar dat is zeker niet het geval. Zo ben ik behoorlijk impressed door de nieuwe Guerlain foundation, die verslaat momenteel al mijn andere favorieten.....what''s next!

Weten jullie dat Wendy en ik elkaar sinds 2007 kennen? We leerden elkaar kennen via internet, via het Lush forum (weet je nog?) en hebben elkaar eind 2007 voor het eerst ontmoet tijdens een meet in Amsterdam. Dat is inmiddels dus alweer bijna 5 jaar geleden, een jubileum! 

Wisten jullie dat ik altijd ''s avonds douche? Ik slaap nooit lekker als ik "vies" ben, dus als iedereen al op bed ligt, duik ik lekker nog even onder onze regendouche! Slaap ik niet zo lekker, dan doet een paar avonden The Body Shop Deep sleep showergel gebruiken wonderen

Gek was ik van de programma''s van Boudewijn Buch, vooral die over eilanden waren briljant! Zo''n gekke man met van die heerlijke fantasiën, heerlijk om ''s avonds nog even naar te kijken en maar dromen over die eilanden! Wist je dat hij inmiddels alweer 10 jaar geleden overleden is? Lijkt nog zo kort....

Wie niet? Gek ben ik op alle afleveringen van Sex and the City, vooral als Chris Noth ofwel Mr. Big meespeelt, ik hou van die man! Dit t-shirt is alweer een jaartje of acht uit en is van Bitten, toendertijd het merk van Jessica Parker. Mijn favoriete aflevering is uit seizoen 3, Easy come Easy go, wat is de jouwe?


Heerlijke fotoreportage in Vogue <3
(foto Robin Wright voor de New York Times)
Over een weekje ben ik in New York en guess what...op mijn lijstje staat zeker een bezoekje aan de flagshipstore van Tom Ford op Madison Avenue, adres staat al in mijn iphone. Op het lijstje staan zeker de herfstmake-upjes en heel misschien (wel een paar schoenen....)

Ja, MAC oogschaduwpalette''s heb ik ook, sommige netjes nog in het doosje, van anderen heb ik die stom genoeg weggegooid! Ik ben nogal een sloddervos, maar mijn make-upjes bewaar ik netjes in de doosjes!

Dat MAC een Barbie collectie heeft gehad weten sommige van jullie misschien nog wel, maar wist je ook dat er een echte MAC Barbie is? De collectie is alweer uit 2007 en dat kun je weer goed zien aan haar outfit. Grappig detail, achterop de doos zie je ook welke MAC make-upjes Barbie draagt.

Wat een leuke reactie hebben we gekregen op de vorige "Wist je dit"! We gaan er dus ook zeker mee door, iedere twee weken zul je een "wist je dit" kunnen zien en lezen, natuurlijk gaan Wendy en Lianne jullie ook wat leuke weetjes over hen laten zien. Daar ben ik ook wel erg benieuwd naar!
Deel dit artikel
Back to top