Nieuws

Inspiratie - LOTD - Illamasqua Intense lipgloss Indulge

lotd-indulge-lipglossJullie hebben al heel wat "roze" getinte artikelen voorbij zien komen de laatste dagen, uiteraard komt dit omdat oktober in beautyland geheel in het teken staat van Pink Ribbon! Vandaag heb ik een heerlijke roze lipgloss te laten zien, de Indulge Intense lipgloss van Illamasqua, is hij niet prachtig? In elk geval is deze overduidelijk roze! De Intense lipglosses van Ilamasqua zijn allemaal extreem goed dekkend, de kleur die je in de tube ziet krijg je ook zo op jouw lippen! Zeker in deze felle fuchsia kleur is dat best extreem roze, maar op zijn tijd is dat toch helemaal leuk? Gek eigenlijk dat ik altijd zo moet wennen als ik zo''n felle kleur op mijn lippen heb, terwijl ik het bij anderen vaak zo heel mooi vind. Ik ben als sinds ik klein was extreem gefascineerd door de lippen van Patricia Paay....die zijn altijd zo mooi roze of rood of....vul maar in!

patricia-paay

Maar goed, het gaat hier natuurlijk om de lipgloss van Illamasqua in de prachtig kleur Indulge! Je kunt deze bestellen op de website van Illamasqua of bij Asos. De lipgloss kost GBP 12,50.

lotd-indulge-lipgloss-large

Is er ook een celebrity waar jullie met gezonde jaloezie naar kijken als het op make-up aankomt? Wie is jullie absolute favoriet?? Bijdrage van Lushious Babe
Deel dit artikel
Back to top