Fashion

Icons in fashion - Winkelen bij De Bijenkorf met de meest geweldige fashion merken

advertorial

Zijn jullie net zo''n grote fan van De Bijenkorf als ik? Vorige week heb ik twee dagen doorgebracht in mijn favoriete warenhuis in Rotterdam en Amsterdam, eerst om te winkelen met mijn dochter en daarna voor mijn werk. Ik heb er mijn ogen weer uitgekeken, wat een prachtige nieuwe merken verkoopt de Bijenkorf. Het thema voor maand september is Icons in fashion, en de fashionista''s kunnen hun hart zeker ophalen.

Of je nu op zoek bent naar de musthave booties van Chloé of (net als ik) naar zwart met gouden pumps van Guiseppe Zanotti, je kunt ze vinden bij De Bijenkorf. Dit seizoen is het aantal merken uitgebreid met meer dan 100 toplabels als Joseph, Barbour, Stills, Stella McCartney, United Nude en verrassend veel online schoenenmerken, onder meer Costume National, Mexicana, Giorgio, Puma en Converse.

Een nieuw modeseizoen betekent nieuwe trends. De Bijenkorf zet tijdens hun “Icons in Fashion” campagne de merken nog eens extra in het zonnetje en daagt ons uit om met die mooie merken onze eigen, unieke look te creëren. Combineer dus een mooi jurkje van Diane von Furstenberg gerust met een tas van L.K. Bennett en Jimmy Choo pumps! Sommige van deze merken zijn uitsluitend verkrijgbaar bij De Bijenkorf in Amsterdam.

De belangrijkste trends voor deze herfst zijn:

  • Sophisticated Classics, geïnspireerd op de klassieke English Heritage, luxeuze kleding met een tijdloze uitstraling. De English country-style met een twist, denk aan wollen mantels in sprekende kleuren, mooie laklederen pumps en misschien een rubber laarsje hier en daar? Fashion met klasse in perfecte balans.
  • Bohemian Elegance, elegant en casual. Een moderne vintage look: warme kleuren, expressieve prints en een tikkeltje fantasie. Gebloemde broeken, gecombineerd met effen jasjes van mooie, luxe stoffen en mooie laarsjes. 
  • The Art of Colour, minimalistische belijningen in ton-sur-ton. Ben je een durfal, dan ga je voor een hoog fashion gehalte: kleur op kleur, met zwart als chic accent. Maar helemaal zwart mag toch ook wel? Zwart is toch weer het nieuwe zwart volgens de mode-experts?

De nieuwste collectie is terug te vinden in het online magazine, de vernieuwde App, in de winkels en op de Bijenkorf.nl. Naar welke merken ben jij het meest nieuwsgierig?
Deel dit artikel
Back to top