Fashion

Beauty producten shoppen bij Bol.com! O.a. Essie, Rimmel en Trind

Zijn jullie ook fan van Bol.com? Iedere week valt er bij ons wel een pakketje in de bus, meestal een boek, DVD, game, speelgoed of iets voor onze computers. Supersnel en vooral gemakkelijk! Sinds vandaag kun je er ook beautyproducten bestellen en ik weet zeker dat jullie daar heel vrolijk van worden! Eindelijk kun je ''s avonds een Essie lakje bestellen dat de volgende dag al wordt bezorgd, is dat niet geweldig?

Het assortiment is al behoorlijk uitgebreid met merken zoals Essie, Rimmel London, L''Oréal Paris, Miss Sporty, Max Factor en onze grote favoriet op het gebied van nagelverzorging : Trind! Nooit meer winkel in, winkel uit voor juist dat kleurtje Essie nagellak dat je gezien hebt op Beautyscene, maar simpelweg aanklikken! Ik ben erg gek op!

Naast make-up en nagellak, kun je ook heel veel andere verzorgingsproducten vinden variërend van dagcreme tot scheerschuim en alles wat daar tussenin valt. Handig als je toch op Bol.com aan het bestellen bent! Bij aankopen vanaf EUR 20,00 betaal je geen verzendkosten bij Bol.com en er zijn enorm veel (veilige) betalingsmethodes zoals iDeal, acceptgiro en creditcard.

de Essie herfst collectie is ook al te koop! Binnenkort swatches!
Momenteel vind ik de actie van Essie erg leuk, 3 lakjes bestellen voor maar EUR 20,00 (en dat zonder verzendkosten!). Op producten van Rimmel London krijg je nu 25 % korting, shop ze! En laat je nog even weten wat je besteld hebt en hoe de ervaringen zijn?
Deel dit artikel
Back to top