Nagel & Handen

Essie Stylenomics collectie herfst 2012 - swatches

Essie brengt de nagellakkleuren direct van de catwalk naar de winkels! Tijdens de FW 2012 shows van o.a. Rachel Roy, Chloé en 3.1 Philip Lim werden exact deze kleuren door Essie Weingarten en haar team gebruikt. De kleuren van de Stylenomics collectie moeten dus ook wel perfect bij jouw herfstgarderobe passen! Warme, sprekende kleuren met namen die een tikje ondeugend zijn (hoor ik dat Christian G. roepen naar zijn "head mistress"). Kijken jullie mee naar de swatches?

v.l.n.r. Miss Fancy pants, Recessionista, Stylenomics, Head mistress, Don''t sweater it en Skirting the issue

Op de foto''s hieronder heb ik alle lakjes, behalve Head Mistress, in twee laagjes opgebracht. Head mistress is geweldig, in één laagje perfect dekkend en heerlijk soepel lakkend!


Essie Miss Fancy Pants - poederachtig grijs/taupe die matig dekt in twee laagjes, jammer want de kleur is mooi

Essie Don''t sweater it - taupe die richting bruin gaat, misschien ook wel richting chocoladebruin en dat is toch best wel weer lekker in de herfst

Essie Recessionista - bordeaux/wijnroodmet een vleugje roze, geen echt speciaal kleurtje vind ik zelf

Essie Skirting the issue - jelly achtig bloedrood, een beetje eng dus! Ik ben geen fan van jelly lakjes, dus deze staat niet in mijn top.

Essie Head mistress - prachtige helderrood dat dus dekt in één laagje, supersnel drogend en behoorlijk sexy

Essie Stylenomics - heel donkergroen bijna zwart creme lakje, makkelijk om te lakken en toch wel stoer vind ik

De lakjes van de Essie Style nomics collectie zijn tijdelijk verkrijgbaar en kosten (net als de andere Essie lakjes) EUR 9,99 per stuk, ze zijn te koop bij Etos en DA. Esssie verkoopt ook lakjes in salonkwaliteit en die vind je o.a. bij Skins.nl, ook in de bovenstaande kleurtjes.
Zoals je gisteren heb kunnen lezen in dit artikel zijn de lakjes van Essie nu ook simpel online te bestellen bij Bol.comMomenteel is er een leuke aanbieding waarbij de 3 lakjes kunt bestellen voor EUR 20,00

Mijn favoriet is zeker de warmrode Head Mistress, maar de taupe Don''t sweater it is ook geweldig, ik ben gek op taupe! En tja, Stylenomics is eigenlijk ook wel heel stoer! Welke vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top