Nieuws

MAC Style Black aankoopjes & review

Misschien hebben jullie mijn filmpje op YouTube al gezien dat ik heb gemaakt over mijn aankopen van de MAC Style Black collectie? Maar jullie hebben van mij nog wat foto''s tegoed van de producten en van de swatches, is altijd leuk om te zien als je nog ''moet'' gaan shoppen! Natuurlijk heb ik ook een korte review gedaan over al mijn aankoopjes en over de producten die ik al in mijn bezit had. Lees dus snel even verder..... Afgelopen vrijdag is de Style Black collectie dus uitgekomen, zover ik nu weet zijn sommige producten zoals de exfoliator en het masker op veel plaatsen al uitverkocht of bijna op. Maar in Rotterdam zou alles nog verkrijgbaar moeten zijn en daarbij is er vanaf donderdag 15 oktober een speciaal Style Black evenement in de Bijenkorf in Amsterdam. Ik ga a.s vrijdag nog even kijken dus als je mij toevallig ziet, kom dan gezellig een praatje maken! Maar nu op naar de spulletjes, ik zal eerst even alle foto''s laten zien en aan het einde van het artikel mijn review doen. Review

  • mineralize eyeshadows : ik vind ze allemaal erg fijn, ze zijn goed gepigmenteerd met lekkere glitters....geen subtiele oogschaduws, maar dat moeten ze ook niet zijn. Als je ze voorzichtig aanbrengt met een iets lossere kwast (denk aan #217) dan kun je ze mooi subtiel opbrengen. Wil je ze echt donker hebben, zorg dan voor een donkere basis zoals de greasepaintstick of een paintpot. De kleuren zijn stuk voor stuk echt heel anders en kunnen niet makkelijk worden vervangen door "normale" oogschaduw. Wat mij betreft aanraders als je houdt van een iets opvallendere oogmake-up! Leuk voor de feestdagen natuurlijk
  • greasepaintstick : een kruising tussen een kohlpotlood en een shadestick. Het is wel even wennen, omdat de stick erg zacht is en een beetje stroef, daardoor brengt hij niet zo eenvoudig aan maar smudged hij des te mooier. In het zwart is hij niet echt onmisbaar of onvervangbaar, maar in een kleurtje (die van de DSquared collectie) is deze veel leuker en unieker. Toch zeker geen miskoop,want ik hou wel van dit soort producten!
  • eyelinerpen & eye kohl Smolder : deze producten zitten in het vaste assortiment maar mochten niet ontbreken in deze collectie. Het zijn beide fijne producten en vooral de eyelinerpen is handig als je niet zo''n vaste hand hebt met eyeliner opbrengen, die moet je zeker eens gaan uitproberen.
  • nagellakjes : gewoon leuk, ik heb nooit problemen met de formule van MAC nagellakjes trouwens, maar desondanks brengen deze iets minder makkelijk op. Echt heel spectaculair zijn ze ook niet.
  • glimmer glass : grappig en een mooie gloss, maar niet heel spectaculair. Bling Black heeft wel mooie gouden glitters en maakt een felle lipstick wat minder fel en toch blijft deze mooi glimmend.
  • exfoliator & masker : geweldige producten die mij heel erg doen denken aan de Skincare-lijn van Armani men. Echt raar om te gebruiken de eerste keer omdat de bang bent dat het zwart er nooit meer af gaat...maar dat lukt prima. Wendy en ik zullen nog een uitgebreidere review doen over deze producten, maar als je ze nog vind in de winkels....koop ze allemaal!!

Heb je vragen over een product, let me know!! Binnenkort een look met de producten en dus een review van de huidverzorgingsproducten! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top