Nieuws

MAC Viva Glam Nicki lipglass, nieuw in de winkel vanaf 7 september 2012

Ricky & Nicki zijn terug voor MAC Viva Glam!! En ze hebben iets moois voor ons meegebracht, een nieuwe MAC Viva Glam lipglass! Deze Viva Glam Nicki lipglass is prachtig "hot pink" en is perfect te combineren met de Nicki lipstick, die ook nog steeds gewoon te koop is. Maar het beste van alles is toch wel dat iedere cent die deze lipstick oplevert, gaat naar het MAC Aids fonds. 

Sinds maart 2012 zijn Nicki Minaj en Ricky Martin de gezichten van de MAC Viva Glam campagne en inmiddels zijn er al heel wat lipsticks en lip conditioners over de MAC toonbanken gegaan. Goed nieuws, want met de opbrengst van de verkoop heeft MAC veel mensen met AIDS of HIV kunnen helpen. In Nederland gaat de opbrengst naar Orange Babies, een prachtig initiatief dat zich vooral richt op het voorkomen van HIV besmetting bij baby''s in Zuid_Afrika. Ga voor meer informatie zeker even naar www.orangebabies.nl

Helemaal nieuw is de MAC Viva Glam Nicki lipglass die de kleur "hot pink" heeft meegekregen van MAC, een heerlijke opvallende kleur die verrassend mooi is! De lipglass gaat EUR 17,50 kosten, zoals altijd bij MAC.

Niet nieuw, maar wel lekker fel en opvallend is de MAC Viva Glam Nicki lipstick die "bright yellow pink" is volgens MAC. We hebben deze lipstick al eerder aan jullie laten zien in dit artikel. De lipstick kost EUR 18,00.

Bij de start van deze campagne vroeg ik mijzelf af hoe een man het gezicht zou kunnen worden van een lipstick campagne? Heel simpel, je maakt speciaal voor hem een Viva Glam lip conditioner in een tube! Heerlijk toch dat je ook als man (die niet van roze lipstick houdt) je steentje kunt bijdragen aan het MAC Aids fund! Voor EUR 15,00 heb je een heerlijke lipconditioner voor in jouw tas die zacht naar vanille ruikt en de lippen lekker zacht houdt.

De MAC Viva Glam Nicki lipglass zal vanaf vrijdag 7 september 2012 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten, ook online. De lipstick en lipconditioner zijn al een tijdje te koop en blijven voorlopig gewoon beschikbaar. Zoals ik al eerder vertelde gaat de totale opbrengst van alle MAC Viva Glam producten naar het MAC Aids fund!

Heb jij al eens een MAC Viva Glam product gekocht? Nee? Schaam je en bestel er nu nog 1 (goed...je mag ook wachten tot volgende week)! Ja? Helemaal top, koop je volgende week de lipglass ook?

Deel dit artikel
Back to top