Nagel & Handen

OPI Skyfall collectie - NL release eind oktober 2012

De laatste jaren is het een traditie, de feestdagen (holiday) collectie van OPI staat geheel in het teken van een film die rond de feestdagen uitkomt. Twee jaar geleden Burlesque, vorig jaar The Muppets en dit jaar, de stoerste film tot nu toe, Skyfall - de nieuwste James Bond film. En als je aan James Bond denkt, dan denk je natuurlijk direct aan.....Daniel Graig...oh nee, aan OPI nagellak natuurlijk!


Daniel Graig in Tom Ford <3
De 12 nagellakjes van de OPI Skyfall/James Bond collectie hebben elk de namen gekregen van de legendarische James Bond films. Dit keer is OPI dus niet zelf aan het bedenken geslagen, al hebben ze natuurlijk wel hun best gedaan om geschikte kleuren te kiezen bij de namen/films. Misschien een leuk weetje, de Bond girl in Skyfall, Bérénice Marlohe draagt in de film ook twee kleuren uit de collectie. 

GoldenEye, The spy who loved me & Die another day

Casino royale, You only live twice & Skyfall

Moonraker, Tomorrow never dies & On her Majesty''s secret service

The living daylights, Live and let die & The world is not enough

 Maar er is meer! James Bond begeeft zich regelmatig in een prachtige luxe omgeving en dat gevoel wil OPI ons ook geven. Speciaal voor de feestdagen brengen ze een behoorlijk decadente topcoat uit met de naam The Man with the golden gun. In deze unieke topcoat vind je 18 karaats bladgoud en met een dun laagje geef je iedere nagellak direct "the golden touch". The Man with the golden gun zal in Nederland beperkt beschikbaar zijn, er zullen slechts 1.500 exemplaren verkocht worden. De prijs van dit musthave exemplaar zal EUR 39,95 zijn, niet goedkoop natuurlijk maar dan heb je wel iets unieks in huis.

We moeten nog wel even wachten op de OPI Skyfall collectie, de nagellakjes liggen pas vanaf eind oktober 2012 in de winkels. De prijzen van de lakjes zijn zoals bekend EUR 13,95 per stuk en er zal ook een mini-setje te koop zijn voor EUR 17,95 met daarin de kleuren GoldenEye, The spy who loved me, Live and let die en The world is not enough. Voor verkooppunten kun je altijd terecht op www.opi.nl.

Uiteraard gaan wij alle swatches aan jullie laten zien, maar we wachten er nog even mee omdat de lakjes toch pas eind oktober te koop zullen zijn. Natuurlijk komt The Man with the golden gun ook aan bod! Ben je daar nieuwsgierig naar?

Deel dit artikel
Back to top