Nieuws

Video - Lancôme La vie est belle

Lancôme introduceert deze maand hun nieuwste parfum, La Vie est Belle. Het leven is mooi - en daar kan ik Lancôme alleen maar gelijk in geven. Ter introductie hebben ze een mooie film gemaakt met in de hoofdrol de vrouw met de mooiste lach ter wereld, Julia Roberts. Binnenkort gaan we de geur voor je reviewen, maar kijk nu alvast even naar "La vie est belle" le film....

Regisseur Tarsem Singh heeft op bijzondere wijze duidelijk gemaakt dat wij ons al snel laten leiden door verwachtingen van anderen. Breek daar doorheen en doe vooral jouw eigen ding, het leven is te mooi om je te laten tegenhouden door anderen!

De flacon van La Vie est belle is geînspireerd door een vintage Lancôme parfumflacon uit 1949 ''La sourire de crystal" een meesterwerkje van George Delhomme. Hij probeerde de magie van een lach te vangen in kristal. In het filmpje hieronder kun je er meer over zien en horen (wel grotendeels in het Frans). Behind the scenes filmpjes zijn altijd leuk om te zien vind ik! Wat een karwei is het toch om zo''n filmpje van 1 minuut op te nemen, het resultaat mag er in elk geval zeker zijn.

La Vie est belle is een vrouwelijke geur je kunt omschrijven als een moderne Oosterse geur met een vleugje gourmand (ofwel een foody touch), binnenkort een meer uitgebreide review. Lancôme La Vie est belle is nu verkrijgbaar, de prijzen beginnen bij EUR 58,51 (eau de parfum 30 ml).

Deel dit artikel
Back to top