Reviews

Nieuw – Biodermal Anti Age gezichtsserum

Biodermal gezichtsverzorgingsproducten zijn zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van de huid wordt ondersteund en beschermd. Het nieuwe  Anti age gezichtsserum is onderdeel van de Anti Age lijn en zal assisteren om de gevolgen van vroegtijdige huidveroudering vertragen.

Het Biodermal assortiment bevat verschillende anti-age huidverzorgingsproducten die zijn voorzien van een meer dan handige  leeftijdsaanduiding.  De producten bevatten ingrediënten die samen de perfecte samenstelling vormen voor ieder huidtype. Zo vind je bij Biodermal een 30+, 40+, 50+ en 60+ lijn.
Het nieuwe Anti Age gezichtsserum kan gebruikt worden met alle anti aging lijnen en heeft een zachte en lichte bijna transparante textuur die makkelijk door de huid wordt opgenomen. Mooie, gladde, stralende huid here I come!  De formule bevat een extra hoge dosering plantaardige cypergras. Dit ingrediënt stimuleert de aanmaak van collageen en helpt kraaienpootjes en rimpels vervagen. Daarnaast neutraliseert vitamine E de schadelijke effecten van radicalen en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering.

Het huideigen NMF (Natural Moisturizing Factor) herstelt de vochtbalans van de huid en zorgt voor een ‘plumming’ effect. Gebruik dit product  ‘s ochtend s en ’s avonds  onder jouw reguliere huidverzorging en de huid zal als snel stralen als een zonnetje. Groot voordeel is dat het product enorm snel intrekt (precies zoals Biodermal belooft) en je al snel door kunt gaan met jouw routine, altijd een pluspuntje wat mij betreft. Dit product is echt een mooie aanvullig op het assortiment!

Ik vind Biodermal een bijzonder iteressant merk. De kwaliteit van de producten is zeer goed te noemen en de prijzen zijn  bijzonder betaalbaar. Neem voor meer informatie over de verschillende lijnen en het nieuwe Anti Age gezichtsserum (EUR 22,95 – 30 ml) even een kijkje op de Biodermal website.

Deel dit artikel
Back to top