Nieuws

Tom Ford Beauty fall 2012 - helaas niet in Nederland

Heb ik jullie al een beetje aangestoken met mijn liefde voor Tom Ford? Het blijft een beetje lastig omdat bijvoorbeeld de makeup producten niet in Nederland worden verkocht. Maar ik wil de herfst makeup collectie toch even met jullie delen, wie weet staat er wel een bezoekje aan Londen of Parijs gepland (of New York)?

Deze herfst  kiest Mr. Ford voor een look die zowel de sprookjesachtige kant van je kan laten zien alsook de ietwat duistere, hedonische kant. De Tom Ford vrouw is niet wie je denkt dat ze is! Kies dus overdag vor de zachte roze tinten op ogen en lippen en stap de avond in gehuld in smoky teal ogen en magenta-roze lippen met diep paarse nagels.

Eye color quad Emerald Lust (GBP 62,00)

Eye color quad Enchanted (GBP 62,00)

Plum absolute for eyes (GBP 25,00)

Cheek color Narcissist (GBP 45,00)

Ultra shine lip gloss Naiveté (GBP 32,00) & Lip Color Aphrodisiac (GBP 36,00)

Nail lacquer Dominatrix & Minx (GBP 25,00/EUR 30,00)
In de collectie vinden we verder ook nog Eye defining pencil in Exotic teal en Lip and cheek stain Tainted love die niet op de foto staan. Tom Ford Beauty is niet in Nederland te koop, maar in oktober/november zullen de nail lacquers en Lip colors wel te koop zijn bij Parfuma in Antwerpen en Senteurs d''ailleurs in Brussel, binnenkort informeer ik jullie daar uitgebreid over.

Voor deze beauty''s (met een fiks prijskaartje) moet je ook nog een reisje naar Londen, Parijs, Munchen of New York inplannen, dat worden prijzige oogschaduwspalette''s! Wil je online shoppen, dat kan eventueel wel bij Harrods in Londen, www.harrods.com
Deel dit artikel
Back to top