Nagel & Handen

Les Twin-sets de Chanel - exclusief voor Vogue Fashion Night 2012 (13 sept.)

Een luxe feestje, zo zou je de nieuwste editie van Vogue''s Fashion Night Out wel mogen noemen. Dit jaar hebben wij in Amsterdam ook de eer zo''n feestje te mogen vieren met Vogue, eindelijk! Chanel is één van de merken die, speciaal voor dit event, producten uitbrengt. Kun je raden wat voor producten? Als ik nu de volgende hints geef : Jade, Khaki en Jeans...weet je het dan al?

Je hebt het vast goed geraden, Chanel brengt exclusieve nagellakjes uit, drie om precies te zijn. En dit keer zijn ze (in tegenstelling tot vorige edities) niet alleen, ze brengen namelijk ook nog 3 bijpassende Rouge Allure Velvet lipsticks uit. Ze worden dit keer Les Twin-sets de Chanel genoemd, naar de klassieke combinatie van mouwloos topje en vestje in dezelfde kleur (met parelketting als het even kan).

La Provocante EUR 30,50 & Provocation EUR 25,00 - een unieke herfstige dieppaarse tint
L''Infidéle EUR 30,50 & Infidéle EUR 25,00 - een intense roze met behoorlijk wat energie
La Délicate EUR 30,50 & Délicatesse EUR 25,00 - een geraffineerde vorm van beige
Les Twin-sets de Chanel

zijn vanaf donderdag 13 september 2012 (Vogue''s Fashion Night Out) exclusief te koop bij de Chanel boutique, P.C. Hooftstraat 66-68, 1071 CA Amsterdam. Ze worden dus niet bij de andere Chanel verkooppunten verkocht! En uiteraard zijn ze slechts tijdelijk te koop.

Voor meer informatie over Vogue''s Fashion Night Out bekijk je de website van Vogue. Ben jij van plan om te gaan? En loop je dan ook even bij Chanel binnen? Doen hoor en vergeet dan vooral de heerlijke geuren niet te bekijken en besnuffelen!

Deel dit artikel
Back to top