Nieuws

Katie Holmes voor Bobbi Brown Cosmetics

Is het jullie weleens opgevallen dat het cosmeticamerk Bobbi Brown altijd werkt met redelijk onbekende fotomodellen? Het zijn altijd frisse, jonge vrouwen die zomaar jouw buurmeisjes kunnen zijn (wel hele mooie buurmeisjes trouwens). Daar gaat nu verandering in komen, want Katie Holmes is met ingang van nu het gezicht van Bobbi Brown.

"Katie Holmes belichaamt de moderne "Bobbi vrouw"...ik zie haar als de Ali McGraw van deze tijd, een vrouw die ik altijd heb bewonderd", aldus Bobbi Brown. "Katie is een klassieke, natuurlijke schoonheid en moeder. Toen ik haar ontmoette, dacht ik direct dat ze perfect bij mijn merk zou passen, we voelden direct een verbintenis omdat we zoveel overeenkomsten hebben."

"Bobbi is uitzonderlijk en Bobbi Brown Cosmetics is een een bedrijf dat ons vrouwen aantrekt omdat we nu eenmaal blij worden van mooie, toegankelijke makeup die ons er goed laat uitzien", aldus Katie. "Een lipstick of blush kan soms net dat zetje geven dat je nodig hebt op een dag, je voelt je direct krachtiger en mooier. Ik ben heel trots dat ik deel uit mag maken van dit merk."

Katie zal vanaf april 2013 verschijnen in promotiie-afbeeldingen van Bobbi Brown, natuurlijk zullen we haar gezicht ook tegenkomen bij de verschillende counters van Bobbi Brown. Bobbi Brown zal ook de key make-up artist zijn bij de fashionshow van Holmes & Yang tijdens New York Fashion Week spring/summer 2013.

 Ik vind het een zeer goed keuze van Bobbi Brown, wat vinden jullie? Bobbi Brown Cosmetics vind je inmiddels al op heel wat plaatsen in Nederland, in dit artikel kun je de verkooppunten vinden.

Deel dit artikel
Back to top