Nieuws

Hair meet wardrobe! Nieuw in Nederland - Toni & Guy haarproducten

Hoe zou jij jouw haarstijl omschrijven? Casual, creative of glamour? Ik dacht altijd dat ik een "glamour" type was, maar wat heb ik mij vergist! Sinds ik de Sea Salt texture spray van Toni & Guy ontdekt heb, weet ik het zeker - ik ben een casual type. Vanaf november liggen de nieuwe Toni & Guy producten in de winkels en wat zijn ze fijn! 

Glamour serum drops EUR 12,99

Toni & Guy is een Brits merk, opgericht in 1963, dat bij jullie misschien wel het meest bekend is door de haarsalons. Ik kan mij nog herinneren dat er in het verleden ook producten van Toni & Guy verkocht werden in Nederland, maar dat is alweer een hele tijd geleden. Nu krijgen we een nieuwe kans om kennis te maken met de expertise en kennis van dit mooie kappersmerk, in een productlijn die zowel betaalbaar als goed verkrijgbaar is (en heerlijk ruikt!)

De filialen van Etos moeten flink wat ruimte vrijmaken, want de Toni & Guy productlijn is heel uitgebreid. De styling productlijn is opgedeeld in drie stijlcategoriën, zoals ik in het begin al even aanhaalde : Casual, Creative en Glamour. Maar natuurlijk weten de kappers van Toni & Guy ook dat haar wel goed verzorgd moet zijn voordat je het goed kunt stylen. Daarvoor hebben zij de Style foundations bedacht, fijne shampoo''s en conditioners, maar ook het Reconstruction mask (EUR 14,99), Prep volume plumping mousse (EUR 11,99) en Prep heat protection mist (EUR 11,99).

Sea Salt Texturising spray (travel size), Sculpting powder (EUR 11,99) en Flexible hold hairspray (EUR 11,99)

Inmiddels ben ik verschillende producten aan het testen en mijn favorieten heb ik al gevonden! De Dry Shampoo (EUR 11,99) en de Sea Salt texturising spray (EUR 12,99) geven mijn haren lekker veel volume en de beachlook waar ik zo van hou! Sinds deze zomer ben ik mijn steile haar een beetje beu, juist nu het weer wat langer is vind ik het ook leuker om het losser te dragen. Na het wassen en drogen spray ik wat Sea Salt Texturising spray in mijn haren en zorg ik simpelweg door mijn handen te gebruiken voor een losse, stoere look.
Om meer volume bij de haarwortels te creeëren spray ik wat droogshampoo in mijn haar bij de haaraanzet, een trucje dat ik zag bij mijn kapster. Het fijne aan deze manier van volume creeëren is dat het haar niet plakkerig wordt, maar wel wat stugger en daardoor makkelijker in model blijft en vooral ook voller lijkt.

Dry shampoo (EUR 11,99) & Sea Salt Texturising spray (EUR 12,99)

Eind deze week begint London Fashion Week en dat betekent dat de hairstylists van Toni & Guy het weer behoorlijk druk gaan krijgen. Ze gaan, samen met de ontwerper, bekijken welke soort stijl ze gaan toepassen op het haar van de modellen. Gaan ze voor de gladde "glamour" paardestaart, misschien wel de stoere, "casual" losse krullen of toch de strakke "creative" funky kapsels die echt bij Londen passen? Je kunt het binnenkort allemaal gaan zien op de website Hair Meet Wardrobe van Toni & Guy. Dit is echt een plaats waar je heel wat inspiratie kunt opdoen voor jouw herfstlook! www.hairmeetwardrobe.com


Binnenkort zullen we jullie zeker meer vertellen over de producten van Toni & Guy. Je zult de producten vanaf 9 november 2012 kunnen kopen bij Etos en de zeven Toni & Guy salons in Nederland. 

Deel dit artikel
Back to top