Blogs & Editorial

Debbie's New York diary - day 1 - what's in my suitcase?

Vandaag heb ik een leuke reis voor de boeg! Over een klein uurtje stap ik in de auto richting Schiphol, waar ik om 10.30 uur verwacht wordt bij de KLM balie. Ik vlieg om half twee vanmiddag, met een klein groepje collega''s, naar New York, "the city that never sleeps". En ik kan niet wachten, ik heb er zo''n zin in! Wat ga ik er doen, vraag je je misschien af? Iets spectaculairs, ik ga het "Black Ball" bijwonen dat georganiseerd is voor de lancering van de parfum van Lady Gaga, Fame!

Geloof het of niet, maar dit wordt mijn allereerste keer dat ik New York bezoek! Misschien niet zo gek, want er zijn zoveel mensen nooit in New York geweest, maar ik ben wel op andere plaatsen in de U.S.A. geweest. Hoe kon ik New York links laten liggen? Hoe dan ook, dit wordt mijn eerste keer New York en ik heb er veel zin in! Natuurlijk zeker omdat we echt iets bijzonders gaan bijwonen, ik bedoel, wie kan er nu zeggen dat ze uitgenodigd zijn voor "The Black Ball by Lady Gaga"? Dit event vind plaats in één van de favoriete musea van Lady Gaga, het Guggenheim museum dat grenst aan Central Park. Het belooft een enorm spektakel te worden! 

We komen vanmiddag aan en gaan direct door naar ons prachtige hotel, The London NYC, dat op steenworp (nou ja, als je ver gooit) van Central Park, Fifth Avenue & Broadway ligt. Een werkelijk prachtig suitehotel dat voorzien is van heel veel luxe en er bijzonder stijlvol uitziet. Vanavond dineren we er in een van de twee restaurants, Maze, dat onder leiding staat van de "one and only" f*cking great chef, Gordon Ramsay! (excuse my French...). Eens kijken of hij werkelijk een topchef is!


Morgenochtend staat er een last minute shoppingsessie op het programma, want ik heb officieel nog geen jurk voor het bal! Natuurlijk, ik heb wel het een en ander in mijn koffer gepropt, waaronder de schoenen die ik misschien wel ga aandoen. Maar "de" jurk heb ik nog niet, toch moet dat vast wel gaan lukken met Zara om de hoek en Saks Fifth Avenue heel dichtbij, daar hebben ze vast een jurkje dat leuk genoeg is voor het bal? Ik ga in elk geval voor een zwart met gouden outfit, perfect passend bij het parfum Fame van Lady Gaga, de reden waarom ik naar New York ga!Om jullie een idee te geven van de inhoud van mijn koffer, even een paar inspiratiefoto''s, qua beautyproducten neem ik niet al teveel mee, ik verwacht wel dat ik nog wat spulletjes koop in New York (dat is een zeer grote understatement!). Maar wat ik in elk geval meeneem zijn valse wimpers, wimperlijm, donkere, shiny oogschaduw en een knallende, matte rode lipstick. En misschien nog wat glitters hier en daar?


Lady Gaga is er klaar voor op Times Square!
Om een beetje in de sfeer te komen heb ik dit nummer natuurlijk op mijn iPhone staan!
Volgen jullie mij al op Twitter? Daar hou ik jullie zeker op de hoogte en natuurlijk verschijnt er iedere dag een kort dagboekje op Beautyscene met foto''s en mijn belevenissen! En laten we hopen dat we veel Lady Gaga te zien krijgen!
Deel dit artikel
Back to top