Blogs & Editorial

Debbie's New York diary - day 2 - op weg naar Lady Gaga!

Gisteren begon als een gewone dag, de wekker ging om 7 uur en de normale ochtendroutine in huize Mrs. Beautyscene begon. Kids wakker maken, ontbijt maken en aankleden....maar ja, toch liep de dag wel even anders dan anders. Ik vloog nl. naar New York! En daar zit ik nu, in mijn prachtige suite in The London NYC!

Midden in New York mag ik wel zeggen, om de hoek bij Fifth Avenue en in dezelfde straat als het MoMa (museum of modern arts). Veel heb ik nog niet kunnen zien omdat we hier pas zijn aangekomen. Morgen ga ik op pad en natuurlijk maak ik foto''s.

Op Schiphol heeft Mascha mij overgehaald om een grasswheat shot te nemen, een shotje grassap....dat boordevol vitamine C zit, veel meer dan bijvoorbeeld in sinaasappelsap. Echt lekker was het niet, maar alles voor een gezond lijf toch! We hebben weinig beauty geshopt, maar ik heb wel de heerlijke MAC Office Hours collectie gespot, niets gekocht overigens...dat doe ik wel hier.

even wat te lezen meenemen voor in het vliegtuig
Vlak voor het instappen een display met heel veel Biosilk, mocht je nog wat nodig hebben, bij gate E24

De vlucht was echt perfect, zelfs de rit vanuit huis naar Schiphol verliep zonder enig probleem; zelfs geen file! En een parkeerplaats op P3 helemaal vooraan, dat is meestal nooit het geval (en dat terrein is groot). De bus stond klaar en binnen 5 minuten stond ik in de vertrekhal waar onze groep al stond te wachten. We zijn met een leuke mix : collega''s Mascha van Beautygloss, Danique van Girlscene en ook lieve dames van bladen zoals Glossy, Cosmogirl, Elle en Glamour, de winnares van de winactie bij Parfumerie Douglas reizen ook met ons mee.

het eerste zicht op de skyline van NY, vanuit de rijdende taxi....viel niet mee om een foto te maken!
wat een heerlijke kamer heb ik, in dit hotel hebben ze allemaal suites zoals deze, gordijnen gaan automatsch dicht (kwam ik later achter....)
de lakens van dit fijne bed zijn gemaakt van Egyptisch katoen, onzin zou je zeggen, maar wat zijn die heerlijk zacht! Die wil ik ook!

 Na een korte tussenstop in onze geweldige grote suite, met kingsize bed en een dubbele douche, was het tijd voor een diner met alle genodigde in Maze by Gordon Ramsay. En wat was het heerlijk! Mijn voorgerecht bestond uit heerlijke Sint-Jakobsschelpen en mijn hoofdgerecht was een heerlijke eend (nee, niet Donald Duck).

Outfit voor het etentje, jurkje is van Paul & Joe
The London Bar, heerlijk druk & echt wel een SATC gevoel
Maze by Gordon Ramsay was geweldig, zeker de moeite waard!

Morgenochtend sla ik de yogaklas van Lady Gaga''s yogalerares maar even over om op zoek te gaan naar een Gaga-outfit voor vanavond. Ik denk dat dit zomaar gaat lukken, onderweg vanuit de taxi heb ik al teveel mooie winkels gezien. De rest van deze dag zit behoorlijk vol. We hebben straks nog een lunch, een parfumworkshop en natuurlijk het Black Ball met als speciale gast Lady Gaga!

Morgen hoop ik jullie iets te kunnen vertellen over het (ongetwijfeld) behoorlijk extravagante feest! En daarna is het vooral veel shoppen, shoppen en shoppen!

Deel dit artikel
Back to top