Blogs & Editorial

Debbie's New York diary - day 3 - The Black Ball met Lady Gaga

Goedemorgen vanuit New York! Dag 3 van de New York trip is alweer aangebroken, maar het hoogtepunt hebben we echt al achter de rug. Gisteren heb ik het Black Masquerade Ball bezocht ter ere van de nieuwe geur van Lady Gaga, Fame! En het was nogal wat, Gaga had weer een bijzonder optreden...

Het is gisteren nogal laat geworden, vandaar dat ik weinig tekst voor jullie heb, maar gelukkig wel wat leuke New York pics! Natuurlijk kom ik zeker nog terug op het Black Ball, samen met de officiële foto''s en de film.

Typisch New Yorks ontbijt @ Caffée Bene

Om 9 uur stond ik al samen met Else van Cosmogirl op Times Square, wat heerlijk! We hebben net de Kardashian sisters gemist die bij de studio van ABC op bezoek waren

Yep, ik heb al wat geshopt! Dit was de buit bij Sephora, er komt nog meer aan...

Richting 5th avenud, die is het gebouw waar Louis Vuitton ook gevestigd is

Kijkje over 5th avenue richting Central Park

Bij Bergdorf Goodman vond ik deze schoenen van Tom Ford, even getwijfeld en toen toch maar niet gedaan! Prijskaartje? $ 4.000 (en nee, ik heb natuurlijk niet ech getwijfeld)

Wow! Aparte Louboutins, echt Gaga waardig!

In de kelder van Bergdorf Goodman vind je de geweldige beauty afdeling, waar ik deze mooie Aerin product vond (en kocht...)

Op naar de presentatie van Fame, op het hoofdkantoor van Coty

Abrikozen, saffraan, wierrook en tijgerorchidee - de ingrediënten van Fame

Handig dat je bij de grote flacon de dop ook als standaard kunt gebruiken

Na de workshop, even snel shoppen bij Saks en Michael Kors met Jamie van Beaumonde (en Jamiesblog.nl)

Yeah, ready to party! Hoe vinden jullie mijn jurkje? Die ochtend nog even gevonden bij Bergdorf Goodman, helemaal blij mee!

De vrienden van Lady Gaga heetten ons welkom! Hi guys!

Apart, geen zangoptreden, maar "sleeping with Lady Gaga. En dan letterlijk, want zij lag in een grote parfumfles, wel 1 uur lang. Sommige mensen mochten haar proberen wakker te maken door haar hand te kietelen...me too!

En toen was ze wakker en verdween....maar ze kwam terug en liet in de flacon live een tattoo zetten aan de achterkant van haar nek, helemaal onderaan haar hoofd. Ze werd er zelfs gedeeltelijk voor kaalgeschoren....

Morgen meer! Want vanmiddag gaan we naar Macy''s en gaan we heel waarschijnlijk Lady Gaga even zien...mede dankzij de superaardige (Nederlandse) bodyguards van Gaga, Peter & Norman! Duimen jullie mee? Oh ja, we gaan ook nog shoppen...eerst Soho in en dan op richting de rest van New York! I love it!

Deel dit artikel
Back to top