Fashion

Icons of Fashion - win een Cadeaucard van de Bijenkorf!

advertorial

Zijn jullie al aan het winkelen voor een nieuwe herfstoutfit? Dat kan nog weleens lastig zijn, maar eerlijk gezegd heb ik nooit zoveel moeite om iets moois te vinden, het is de keuze tussen al dat moois dat zo moeilijk is. Vooral tijdens het shoppen bij de Bijenkorf heb ik het moeilijk! Maar...we maken het je iets makkelijker, je kunt nl. een Cadeaucard t.w.v. 50,- winnen!

Of je nu op zoek bent naar de musthave booties van Chloé of (net als ik) naar zwart met gouden pumps van Guiseppe Zanotti, je kunt ze vinden bij de Bijenkorf. Dit seizoen is het aantal merken uitgebreid met meer dan 100 toplabels als Joseph, Barbour, Stills, Stella McCartney, United Nude en verrassend veel online schoenenmerken, onder meer Costume National, Mexicana, Giorgio, Puma en Converse.

Een nieuw modeseizoen betekent nieuwe trends. De Bijenkorf zet tijdens hun “Icons in Fashion” campagne de merken nog eens extra in het zonnetje en daagt ons uit om met die mooie merken onze eigen, unieke look te creëren. Combineer dus een mooi jurkje van Diane von Fürstenberg gerust met een tas van L.K. Bennett en Jimmy Choo pumps! Sommige van deze merken zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam.

De belangrijkste trends voor deze herfst zijn:

  • Sophisticated Classics, geïnspireerd op de klassieke English Heritage, luxeuze kleding met een tijdloze uitstraling. De English country-style met een twist, denk aan wollen mantels in sprekende kleuren, mooie laklederen pumps en misschien een rubber laarsje hier en daar? Fashion met klasse in perfecte balans.
  • Bohemian Elegance, elegant en casual. Een moderne vintage look: warme kleuren, expressieve prints en een tikkeltje fantasie. Gebloemde broeken, gecombineerd met effen jasjes van mooie, luxe stoffen en mooie laarsjes. 
  • The Art of Colour, minimalistische belijningen in ton-sur-ton. Ben je een durfal, dan ga je voor een hoog fashion gehalte: kleur op kleur, met zwart als chic accent. Maar helemaal zwart mag toch ook wel? Zwart is toch weer het nieuwe zwart volgens de mode-experts?

Wil jij ook kans maken op een Cadeaucard van de Bijenkorf t.w.v. 50,-? Doe dan mee met onze winactie!

Lees het magazine (<-- klik hier) aandachtig door, beantwoord de vragen en maak kans op een Cadeaucard t.w.v. 50,-. De actie loopt tot en met zondag 30 september 2012. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht van de Bijenkorf.

De nieuwste collectie is terug te vinden in het online magazine, de vernieuwde App, in de winkels en op de Bijenkorf.nl. Naar welke merken ben jij het meest nieuwsgierig?

Deel dit artikel
Back to top