Fashion

New York Fashion Week - Spring/Summer '13 met MAC!

Deze week is het Fashion Week in New York: dé allesbepalende week als het over mode gaat! Niet alleen zie je hier de nieuwste fashiontrends, maar ook wat make-up betreft is er veel moois te zien. MAC is er ieder jaar bij en verzorgt bij veel shows de make-up. Wij laten de mooiste MAC-looks aan jullie zien!

MAC doet ook dit jaar de make-up voor heel veel grote namen uit de mode-industrie, waaronder Jason Wu en Zac Posen. Niet alleen prachtig om te zien, maar ook perfect om inspiratie op te doen voor nieuwe make-up trends.

Wauw, zijn jullie ook zo weg van de lippen van dit model? Tijdens de Fashion Week worden er MAC producten gebruikt die pas volgend jaar uitkomen, zo dragen deze dames allebei de nieuwe Mineralize Rich Lipsticks. Nog even geduld, deze gaan we zeker terug zien in de lente!


Kleurige ooglooks of juist totaal nude: je blijft het allebei zien! Je kunt voor één van de twee looks kiezen en deze tot in de puntjes uitwerken, zoals je hierboven ziet. Andere designers mixen & matchen naar hartelust, zo zie je bij de volgende foto''s een combinatie van natuurlijk uitziende wenkbrauwen en huid met een beetje glam op de lippen. 
Naast de moderne looks met grafische eyeliner en een opvallende glow zie je ook klassiekere looks terug. De volgende look is geïnspireerd op een oude zwart wit foto van actrice Lena Horne. Een look uit de jaren ''60 met een moderne twist: tijdloos!

Wil je meer zien van MAC tijdens de Fashion Weeks, neem dan een kijkje op hun Tumblr. Daar worden iedere dag de mooiste backstage-kiekjes gepost, zo zijn we  (net als Debbie) toch een beetje in New York! Wat is jouw favoriete look?

Deel dit artikel
Back to top