Fashion

NYFW - Estée Lauder/Derek Lam Spring 2013 Show

Vorige week vond in New York niet alleen een bal voor Lady Gaga plaats, ook New York Fashion Week deed de stad op zijn grondvesten schuddden. Tijdens NYFW zien we niet alleeen de zomerlooks qua kleding, ook de nieuwste make-up trends komen voorbij. Zo heeft Estée Lauder de beautylooks en de nagellakken verzorgd voor de Derek Lam’s Spring-Summer 2013 runway show, kijk even mee!
 

Tom Pecheux aan het werk

De looks die tijdens de prachtige runway show van Derek Lam’s Spring-Summer 2013 voorbij kwamen zijn echt ontzettend mooi en (niet geheel onbelangrijk) behoorlijk draagbaar! Daarnaast is het natuurlijk wel heel prettig om in vogelvlucht voorbij te zien komen hoe het modebeeld van 2013 zich gaat ontwikkelen.

Estée Lauder’s Creative Makeup Director Tom Pecheux leidde een team van 15 make-up artiesten om de verbluffende look bij 30 modellen aan te brengen, terwijl de befaamde manicuriste Jin Soon Choi en haar team de nagels lakten met de nieuwe Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer in So Vain (lancering maart 2013, hopelijk ook in Nederland).

De look die gedragen werd tijdens de show van 9 september was vooral enorm vrouwelijk, elegant en een tikje intgetogen. Glanzende tinten, subtiele accenten en prachtige details. Volgens Tom Pecheux is Derek ''not a show off". If you take time to discover his clothes close-up – you are wowed! vertelt hij. Pecheux gebruikte make-up van Estée Lauder om Derek Lam’s prachtige collectie van toegankelijke silhouetten en complexe structuren te complementeren.


Wat vinden jullie van de bovenstaande looks? Ik vind het behoorlijk fijn om draagbare looks voorbij te zien komen en de kleuren die zijn wat mij betreft nu al een hit. Ik ben behoorlijk gecharmeerd van de mooie So Vain nagellak die vanaf maart 2013 in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Ik schrijf hem alvast op mijn wish-list!

Deel dit artikel
Back to top