Nagel & Handen

Color Club In True Fashion collectie - herfst 2012

Deze herfst (dat klinkt opeens niet zo heel ver weg) brengt Color Club twee nieuwe collecties uit waarvan de In True Fashion collectie er eentje is. Deze collectie bevat voor iedere nagellakliefhebber een must-have nagellakje vanwege de grote veelzijdigheid! Lees snel verder voor meer informatie.


Deze herfst kunnen we massaal gaan experimenteren met finishes, layering en nog veel andere nagellak termen die ons om de oren vliegen. Color Club ontwikkelde twaalf tinten die je (zoals ik) individueel kunt dragen maar ook zeker geschikt zijn om in combinatie met elkaar te dragen. Metallics-, duochrome effecten, kortom: Bij Color Club zit je goed deze herfst!
En? Hebben jullie al een aantal lakjes op je wishlist geplaatst? Ik moet er wel even bij vertellen dat de lakjes nog niet zijn gearriveerd in Nederland maar dit zal niet lang meer duren. Ik houd jullie op de hoogte. Daarnaast komt er nog en andere leuke, meer winterse Color Club collectie aan die wij jullie ook zullen laten zien. Stay tuned!
 

Deel dit artikel
Back to top