Reviews

Video - how to Garnier Color Brush Talent

Twee weken geleden was ik samen met lieve lezeres Melissa op het hoofdkantoor bij Garnier om de nieuwe innovatie Color Brush Talent uit te proberen. Melissa had zich vrijwillig aangemeld om haar haren te laten kleuren met dit nieuwe product, door mij!! Nu ben ik geen kapster natuurlijk, zou het wel gelukt zijn? Kijk even naar de video...

Gelukkig, Melissa ziet er weer super uit! Dat is maar goed ook, want in haar functie op Schiphol moet ze er netjes en verzorgd uit zien. Op het filmpje lijkt de uitgroei aan de achterkant nog een beetje donker, toch was dat in het echt zeker niet zo, blijkbaar valt het licht een beetje raar.
Wat betreft de applicatie....als ik het kan, dan kan jij het ook! Garnier Color Brush Talent is zeer eenvoudig in gebruik en geeft een verrassend mooi resultaat, zelfs op de donkere uitgroei is de kleur perfect geworden. Het oplichtende effect werkt wel uitsluitend op niet eerder gekleurd haar, het moet dus jouw natuurlijke haarkleur zijn.

Momenteel wordt Garnier Color Brush Talent in de winkels geïntroduceerd en krijg je het leuke roze bakje bij jouw aankoop cadeau. Je kunt het bakje simpel hergebruiken, maar ook een ander bakje voldoet. Garnier Color Brush Talent is verkrijgbaar in 13 kleuren en kost EUR 8,99. Je vindt de Garnier Color Brush Talent bij alle drogisterijen.

Opvallend is inderdaad ook de zeer lichte geur, totaal anders dan sommige haarkleuringen die behoorlijk naar ammoniak kunnen "stinken" en zelfs kunnen prikken in ogen en op de huid. Kortom, een zeer fijn product dat je zeker eens moet uitproberen als je jouw haren zelf kleurt of bijwerkt.

Kleur jij jouw haren ook? Doe je dat altijd zelf of ga je naar de kapper? Wat is jouw favoriete methode qua haarkleuringsmethode?

Deel dit artikel
Back to top