Inspiratie & Tutorials

Video - New York shoplog (met Diane von Furstenberg, Tom Ford & Sephora

Zoals beloofd een shoplog! Ik was er behoorlijk over aan het twijfelen, maar Mascha (the queen of shoplogs) vertelde dat ik het moest doen!! Haha...toen kon ik niet meer weigeren natuurlijk! Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden om te zien wat ik zoal geshopt heb aan beauty en fashionproducten. Dit was trouwens niet alles, ik had ook een kleine koffer aan Forever21 aankopen gedaan voor dochter Bo en nog wat Lego voor Sem!

Dat viel toch best mee? Ik heb wel heel bewust aankopen gedaan en heb behoorlijk wat laten liggen waar ik over twijfelde. Ook kon ik niet alles van mijn shoppinglist vinden, zo kon ik een bepaalde Citizens of Humanity jeans echt nergens vinden, zonde! En ik ben ook wat beautyproducten waaronder Dolce & Gabanna nagellak gewoon vergeten, dat krijg je met zoveel mooie winkels en spullen, je bent weleens afgeleid.

Shoppen in de USA is echt een verademing, zo fijn! Het personeel is (over het algemeen) zeer behulpzaam en vriendelijk, de paskamers zijn groot en afsluitbaar en voorzien van een belletje. Echt erg handig als je alleen aan het winkelen bent.
Ik heb nog wel een tip voor jullie, in de meeste winkels kun je niet met pin betalen (soms wel zoals bij Victoria''s secret en GAP). Hierdoor moet je wel met creditcard betalen, hou er rekening mee dat je eventueel jouw limiet tijdelijk verhoogd of dat je extra geld stort op de creditcard als je echt hardcore wilt shoppen! Je kunt wel overal bij ATM''s ofwel geldautomaten pinnen, maar daar geldt ook een maximum voor per dag...niet zo handig als je een dure aankoop moet doen! Maar ik heb er weer van geleerd, volgende keer gaan we er nog beter rekening mee houden!

Mijn favoriete shoparea''s zijn Fifth Avenue tussen Bergdorf Goodman & Saks Fifth Avenue, Madison Avenue in de buurt van Bloomingdales en het meer luxe deel van Soho. Times Square is te massaal wat mij betreft en Macy''s was een beetje rommelig door een verbouwing, jammer, volgende keer beter!

Wat is jouw favoriete shoparea in New York? Waar wil jij graag nog eens gaan winkelen?

Deel dit artikel
Back to top