Nieuws

Snapshot - NOTD Tom Ford Dominatrix

De herfstcollectie van Tom Ford Beauty is werkelijk prachtig! Vorige week heb ik met eigen ogen kunnen zien dat vooral de oogschaduwpalette''s, blushes en nagellakken heel mooi zijn, toen ik ze zag liggen bij Bergdorf Goodman. Waarom ik dan toch niet alles heb meegenomen, begrijp ik nog steeds niet! Gelukkig kocht ik wel de Dominatrix nagellak, een paars/bordeauxrode lak met zilveren shimmer.....

Geen zorgen trouwens, je hoeft er niet persé voor naar New York, Londen of Parijs, Antwerpen volstaat deze keer omdat een van mijn favoriete webshops, Parfuma, deze nagellak ook verkoopt, zij het wel in een zeer gelimiteerde editie.

De kleur is een combinatie van paars met een vleugje bordeauxrood en fuchsiaroze, de fijne zilveren shimmer maakt de kleur een tikje koeler en weerkaatst mooi het licht. De Tom Ford nagellak is echt oersterk, zelfs zonder topcoat wordt de nagellak keihard en raakt vrijwel niet beschadigd binnen een paar dagen. Met een topcoat zal de draagtijd natuurlijk zelfs nog verlengd kunnen worden. Ik vind ook de snelle droogtijd erg prettig, de twee laagjes waren binnen 5 minuten helemaal droog.

De Tom Ford Beauty lijn wordt niet in Nederland of België verkocht (nog niet tenminste), maar omdat er onlangs vier nieuwe geuren zijn geïntroduceerd (Café Rose, Jonquille de nuit, Lys Fume en Ombre de Hyacinth, binnenkort meer hierover)  zijn de Dominatrix nagellak (EUR 30,00) en Aphrodisiac lipstick (EUR 47,00) wel bij Parfuma in Antwerpen en Senteurs d''ailleurs in Brussel te koop. Parfuma verstuurt hun producten ook naar Nederland, zeker een aanrader.

Deel dit artikel
Back to top