Nagel & Handen

Swatches - China Glaze Wicked (Halloween) collectie!

De China Glaze Wicked Halloween collectie is in het land. Deze kleurtjes uit de collectie zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken en daar hou ik van wanneer het gaat om een Halloweencollectie! Lees snel verder voor meer informatie en swatches.

De volledige collectie bevat zes nagellakken en een schattig setje (EUR 17,85) met drie van de zes lakjes (Bizarre Blurple, Glitter Gobin en  Roguish Red) met als extraatje een Ghoulish Glow (glow in the dark) nagellak.
Allereerst moeten jullie weten dat de pigmentatie van de lakjes uitermate goed te noemen is, daarnaast geven de lakjes een goede dekking en heb je maar twee laagjes nagellak ‘nodig''. De Cast A Spell  (groene) nagellak dekt zelfs al in een enkel laagje.

In alle eerlijkheid kan ik maar moeilijk kiezen met welk lakje in moet beginnen vandaag. De China Glaze Wicked collectie is wat mij betreft namelijk volledig geslaagd. Laat ik eens kiezen voor Bizarre Blurple. Een mooie intens paarse nagellak met een unieke blauwe shimmer die soms wel een 3D effect lijkt te hebben.

Glitter Gobin is ook heel bijzonder. Deze glitternagellak heeft een transparante basis die koperen, rode en holografische microglitters bevat. De nagellak is behoorlijk compact waardoor je met 2 a 3 laagjes een dekkend effect kunt creëren. Natuurlijk kun je deze variant ook als ‘extraatje’ over iedere ander nagellak dragen.
Roguish Red is in mijn ogen een oranje nagellak, en wat voor één! De warme oranje tint heeft een crème finish en lijkt wat simpel. Laat je echter niet foppen door deze Halloween nagellak want ik ben zelden een oranje nagellak tegengekomen met zo enorm veel pit!

Dol op groen en glitters? Dan moet jij de Cast A Spell variant heel snel in jouw virtuele winkelwagentje deponeren! Deze olijfgroene nagellak bevat een gouden twist en een flinke dosis glitters waardoor jouw nagels zullen stralen als sterren.

Immortal is niet zomaar een midden grijze nagellak. Wanneer je de swatch goed bekijkt zie je dat deze variant een mooie en vooral zeer subtiele zilveren en blauwe glitter bevat die deze nagellak tot een must-have voor de fans van grijze lakjes bombardeert.

Make A Spectacle
doet zijn (of haar) naam eer aan. Deze topper heeft een transparante basis waarin je holografische glitters kunt vinden in verschillende maten. De nagellak is compact en een enkel laagje zorgt al voor een wonderlijk effect. Op de onderstaande afbeelding draag ik de Make A Spectacle nagellak over de paarse Bizarre Blurple nagellak.

De nagellakken uit de China Glaze Wicked collectie zijn voor EUR 5,95 per stuk verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Let op want dit is een tijdelijke collectie. Grab them while you can! Met code beautyscene ontvang je 10% korting op jouw bestelling excl. verzendkosten.

Deel dit artikel
Back to top