Blogs & Editorial

Wist je dit? Zomaar wat weetjes over Debbie...deel 3

Random facts about me....dit onderwerp zie je vaker terug op blogs en ik ga er ook aan meedoen! Natuurlijk wel een beetje beautygerelateerd en vooral helemaal random, er is geen touw aan vast te knopen. Maar ik beloof jullie dat je er toch weer nieuwsgierig door wordt, een kijkje nemen in iemands leven, beautykast of gedachten is altijd leuk. Kijken jullie mee?

Weten jullie al dat ik vanaf 2007 online actief ben in de Nederlandse beautyblog wereld, inmiddels dus meer dan 5 jaar! Mijn eerste stappen deed ik als Engelstalige beautyblogger en in het Nederlandse forum dat ik opzette, Lushious Beauty Talk. Inmiddels is het alweer een tijdje offline, maar ik wil graag een nieuw forum opzetten voor Nederlandse beautyfans!

Ik heb niet veel rolmodellen op beautygebied, maar wel een paar! Ik ben altijd al gek geweest op Raquel Welch, de inmiddels 72 jarige actrice die er nog steeds (met wat hulp van pruiken en makeup) heel goed uitziet. Jaloers ben ik ook, ze heeft nl. een eigen MAC collectie gehad

Roken!

Ik heb er zo''n hekel aan. Zelf heb ik nog nooit gerookt, zelfs niet op de middelbare school terwijl veel anderen dat wel deden, vond en vind het heel vies. Vreselijk ook hoe kleren stonken na een avondje stappen....gelukkig is dat nu nooit meer zo door het rookverbod, ik zeg hoera!! En het is natuurlijk ook de ultieme beautytip!

Toen ik 15 was heb ik een paar nachten voor Ahoy geslapen om maar vooraan te kunnen staan bij het concert van mijn grote held Prince. Helemaal gek was ik van hem en zijn muziek, mijn eerste vriendje was zelfs een lookalike (en nee, dat was geen toeval) Haha....dit is wel heel erg eigenlijk! Maar ja, puber he?

Lezen

, ik ben erg gek op, iedere avond val ik in slaap met een boek op mijn neus, herken je dat? Hoe moe ik ook ben, altijd moet ik nog even lezen....gisteren heb ik New York eindelijk uitgelezen, ik weet nog niet wat het vandaag gaat worden, maar ik neig naar de biografie van Jackie Kennedy-Onassis. Ik ben redelijk geobsedeerd door haar en haar familie, ik pluis het liefst alles uit! En ze was een geweldig stijlicoon voor die tijd, prachtige vrouw ook die te jong is overleden.


Slechte eigenschappen heb ik natuurlijk niet....maar goed, als ik er toch één moet noemen dan moet het wel mijn ongeduld zijn! Ik kan niet tegen mensen die treuzelen, zeker niet onderweg. Mensen die links blijven rijden....weg ermee! Mensen die niet snel genoeg optrekken bij een groen stoplicht, ga voortaan maar lopen. En mensen die zachter rijden dan de maximumsnelheid kunnen mij ook zien en horen mopperen. Tja....

In 1981 ben ik op vakantie geweest naar Californië, een deel van de USA waar we ook behoorlijk wat familie hebben wonen van mijn vaders kant. Ik was op slag verliefd op de prachtige stad San Francisco, een bijzondere mix tussen echt Amerikaans en behoorlijk wat Europese invloeden. Ik ben er nog steeds niet teruggeweest, maar dat gaat echt binnenkort gebeuren, ik verheug mij er nu al op!

Op de wishlist.....een jasje van Isabel Marant, moet nog wel even doorsparen na mijn New York shoptripje, maar goed, ik heb de tijd! 

Vooruit...ik deel vanaf nu ook mijn favoriete mannen met jullie! Iedere keer één, is dat een idee? Gek ben ik op mannen, dat durf ik best toe te geven en ook dat ik een behoorlijke flirt ben. Daar blijft het natuurlijk bij, anders had ik volgend jaar vast niet mijn 20 jarig jubileum met lief kunnen vieren.... Oh ja, voor de man hierboven (althans...toen was het nog een jongetje) maak ik een uitzondering, Mark Wahlberg is gewoon leuk!

Vorige week zat ik in de taxi in New York, bij een chauffeur die Tony heette...compleet met vet Jersey accent. Ik kreeg direct een flashback naar een van de meest geweldige serie''s ooit, The Sopranos. Tony is mijn held!

Vandaag mocht ik een langverwachte wens van mijn lijstje afstrepen, op de foto met Angela Groothuizen. Als jong meisje was ik een groot Dolly Dot fan en ook nu vind ik haar nog steeds een topvrouw! Tijdens The Voice of Holland hoorde ik altijd van twitteraars dat wij zoveel op elkaar leken. Ik ben benieuwd wat jullie er nu van vinden, nu we naast elkaar staan.....

Iedere twee weken zul je een nieuwe "wist je dit?" kunnen vinden van één van ons, hebben jullie de ontboezemingen van Wendy en Lianne ook al gezien? Te leuk om te lezen en te bekijken, je bekijkt die mooie dames direct van een heel andere kant!
Deel dit artikel
Back to top