Reviews

Nieuwe producten van Catrice – Deel 1: Flawless Face!

Zoals jullie al eerder konden lezen is het Catrice assortiment vernieuwd. Dat betekent heel veel nieuwe producten, helemaal volgens de najaarstrends! Er is zoveel moois dat het niet in één artikel past, daarom laat ik jullie eerst alles zien voor een ‘flawless face’. Een make-up look begint namelijk met een goede basis, en met Catrice lukt dat zeker!

Misschien heb je de nieuwe producten al gespot, ze zijn sinds eind augustus in de winkel te vinden. Sommige producten zijn nieuwe kleuren van bestaande lijnen, andere make-up is compleet nieuw. Ik laat jullie eerst de producten zien die wat mij betreft de basis zijn van een mooie look, de meer kleurrijke make-up komt in een volgend artikel voorbij. 

Catrice heeft hele fijne producten voor een goede basis; de Prime & Fine lijn is speciaal hiervoor geschikt. De nieuwe Illuminating Base (EUR4,99) zorgt voor een frisse en egale teint als basis voor onder je make-up. Als extraatje is deze ook nog eens hydraterend, en ruikt hij heerlijk zoet! Een prima basis voor onder de Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up (5,49), oftewel een foundation voor de droge huid. Deze geeft een medium dekking en is olievrij en langhoudend. Voor mij is hij ietsje te donker, maar ik ben fan van de dekking en structuur; deze foundation voelt echt ontzettend fijn aan.

zonder make-up - met de Illuminating Base en Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up
Naast een goede foundation is wat mij betreft blush onmisbaar voor een mooie make-uplook; ik kan niet zonder! Het maakt zo ontzettend veel verschil en zorgt voor een frisse uitstraling. Hiervoor heeft Catrice de nieuwe Multi Colour Blushes (EUR 3,99) in de kleuren 060 Strawberry Frappucino en 070 Iced Caramel Macchiato. Heel handig dat ze verschillende kleurtjes hebben, eigenlijk is dit gewoon een 4-in-1 blush!

Deze blushes zijn perfect om dagelijks te dragen, het zijn natuurlijke kleuren voor een lichte blos op je wangen. Na het aanbrengen van blush gebruik ik altijd een highlighter, wat mij betreft kan die net dat beetje extra’s geven aan je look. De nieuwe Prime and Fine Highlighting Powder (EUR 4,49) is zorgt voor zo''n mooie glow! Deze geeft echt een prachtige gouden glans, kijk maar wat een verschil het maakt.

met alleen foundation - met de nieuwe blush en highlighting powder

Van de wangen gaan we door naar de lippen, want ook daarvoor heeft Catrice veel nieuws. Het opvallendste product is misschien wel de Ultimate lip Glow, die op je lippen verandert van kleur. Ook heeft Catrice lip stains uitgebracht: de Liquid Lip Tints.

De Ultimate Lip Glow (EUR 4,99) is een felle, oranje kleur in de verpakking – maar ziet er op je lippen heel anders uit! Meer rozig, een heel apart effect geeft het. Ik denk dat dit zo’n lipstick is die iedereen goed staat, want zoals Catrice ook zegt: ‘One shade fits all’.

Linksboven: Ultimate Lip Glow, rechtsboven: 010 Red my Lips, linksonder 020 Wine-tastic, rechtsonder Are you Red-y?

De Liquid Lip Tints (EUR 3,99) zijn een heel ander verhaal: deze zijn ontzettend vloeibaar en daardoor lastig (egaal) aan te brengen. Bij mij zorgen ze voor tintelende lippen en na een paar minuten verschijnt er inderdaad een stain, maar ik vind deze toch niet prettig aanvoelen. Probeer die dus zeker even uit voor dat je ze in je winkelmandje gooit!

Ook voor de ogen heeft Catrice nieuwe producten die eigenlijk iedereen nodig heeft: een mascara en wenkbrauwgel, waarvan vooral de laatste verrassend fijn is.


De Mini Max Precision Volume Mascara (EUR 3,99) zorgt – zoals de naam al zegt – voor volume én gesepareerde wimpers. Een prima mascara, maar niet heel bijzonder. Over de Lash & Brow Designer (EUR 2,99) ben ik enthousiaster, vooral door het geweldige kammetje dat deze heeft! Ontzettend handig, hierdoor breng je niet teveel gel aan en zorgt de gel voor een heel subtiel verzorgd effect. Je kunt hem trouwens ook gebruiken om je wimpers in model te houden, wat mij betreft is dit echt een musthave!

zonder oogmake-up - met Mini Max Precision Volume Mascara en wenkbrauwgel
Zoals je kunt zien verlengt en krult de mascara mijn wimpers erg goed, maar is hij wel een tikje klonterig. De Lash & Brow Designer heb ik toegevoegd aan mijn dagelijkse routine, echt een geweldig product!
 
Hebben jullie de nieuwe Catrice producten al gespot? Neem zeker even een kijkje bij het Kruidvat, want er is nog veel meer leuks dat ik jullie een volgende keer laat zien!
Deel dit artikel
Back to top