Reviews

Een droge huid? Win 1 van de 5 Sheaboter pakketten van The Body Shop!

Vorige week liep ik nog rond in New York waar het 30 graden was met een heerlijk zonnetje. Momenteel tik ik dit stukje terwijl de regen op het raam tikt en het maar 10 graden is...in trui en jeans! Dat is weer even wennen, niet alleen voor mij maar zeker ook voor mijn huid. Tijd voor wat extra verwennerij met fijne voedende producten met sheaboter van The Body Shop en jij kunt ze ook winnen!

Weg met de lichte, luchtige en vochtinbrengende zomerlotions! En kom maar binnen, fijne voedende, rijke crème, bodywash en scrub....we hebben jullie weer hard nodig de komende tijd. Misschien nu nog niet dagelijks, maar wel steeds vaker ben ik bang, dat krijg je in een land als Nederland, we hebben nu eenmaal een echte herfst en winter. 
In mijn douche vind je momenteel de heerlijke, voedende Shea Shower Cream van The Body Shop, een nieuw product voor mij maar wat is dat een fijn product onder de douche! De Shea Body Butter kende ik al wel, een hele dikke body butter boordevol voedende sheaboter met een warme geur, de Showe Cream heeft exact dezelfde comfortgeur. 

In de loop van de herfst zal ik de Body Butter ook nodig hebben, maar momenteel is de Shower Cream perfect voor me. Zeker als ik deze afwissel met de voedende Shea Body scrub, een zout/suikerscrub met shea boter en zonnebloemolie. Meestal scrub ik mijn huid 2 keer per week, op die manier haal ik de dode huidcellen weg en zorg ik voor een glanzende huid die zacht aanvoelt. Op droge plekken zoals hielen, knieën en ellebogen smeer ik dan toch maar een extra laagje Shea body butter. 

Sheanoten worden gesorteerd door vrouwen in Ghana
The Body Shop ambassdadeur & topmodel Lily Cole bezoekt de vrouwen in Ghana
Sheaboter

wordt van oudsher in Afrika gebruikt om de huid te beschermen tegen zandstormen en de extreme droogte. Door dit in de Shea producten te gebruiken beschermen ze de (droge) huid tegen uitdrogen en werken de producten langdurig vochtregulerend. Allemaal ideale producten dus om je huid wat extra bescherming te bieden tijdens de overgang van zomer naar winter.

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken of ben je graag goed voorbereid op het veranderende weer van de komende tijd, dan hebben we een goed idee. Doe mee met de winactie die we samen met The Body Shop organiseren en maak kans op een heerlijk verzorgend pakket met 5 producten vol met Community Fair trade sheaboter t.w.v. EUR 58,00.

In het pakket vind je de volgende producten:


Hoe maak je kans op 1 van de 5 paketten t.w.v. EUR 58?
  • ga naar de vernieuwde website van The Body Shop en zoek daar het antwoord op de volgende vraag: Bij welk samenwerkingsverband in Ghana koopt The Body Shop haar Community Fair Trade-sheaboter in?
  • stuur voor 8 oktober 2012 een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. The Body Shop met daarin het antwoord op de vraag en jouw adresgegevens
  • na 8 oktober nemen we contact op met de 5 winnaars en krijgen zij hun prijs toegestuurd

Doen jullie mee?
Deel dit artikel
Back to top