Nieuws

Catrice SpectaculART limited edition november/half december 2012

Bombay ontmoet Parijs in de nieuwe limited edition van Catrice, SpectaculART. Deze sprankelende make-up collectie past prima in trend van rijkelijk versierde jassen, shirts en jurkjes die je deze winter zo vaak gaat zien. Weg met eenvoud, kom maar op met een mooi bordeauxkleurig jasje met gouden borduursels, we hebben de make-up om mee te matchen. Kijk je even mee naar wat Catrice voor ons in petto heeft?

Pure chrome eye shadow EUR 3,99
Prachtig om te zien in het doosje, maar ook op het ooglid bijzonder door de metallic finish

So precious
Bombay bauble
Treasure it

Artfully lustrous
Lashes to impress EUR 3,99

Wil je een verleidelijke oogopslag? Dan helpen deze losse wimperstukjes je zeker, heel handig om aan te brengen en met een geweldig (en toch natuurlijk) effect.

Superfine eyeliner pen Black Bindi EUR 2,99

Highlighting powder Artfully Lustrous EUR 4,59

Mooie highlighter met lichtreflecterende pigmenten, gebruik het om delen van jouw gezicht extra te laten stralen.

Mousse blush Holi Hai EUR 3,99
Sheer lipcolour SPF10 EUR 3,99

Lipstick met een transparante geltextuur die een subtiele glans geeft. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpeltjes minder zichtbaar worden en de SPF10 beschermt tegen de zon.


Artfully Lustrous, Revel the red & Soulful
Ultimate Nail Lacquer EUR 2,69

Wat moeten we hier nog over zeggen, prachtig vooral de bordeauxrode Soulful die helemaal hip is deze winter!

Artfully Lustrous & Holi Hai
Revel the red & Soulful
Gold leaf topcoat EUR 2,99

Voor wat extra glans en glitter, de gouden topcoat met bladstructuur...net alsof je echt goud op jouw nagels hebt aangebracht

De Catrice SpectaculART collectie zal vanaf november 2012 te vinden zijn bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland (en bij Kruidvat in België). De collectie is slechts tijdelijk te koop en zal half december 2012 weer vervangen worden door de nieuwste collectie van Catrice (daarover horen jullie natuurlijk later meer).

Past deze collectie een beetje bij jullie fashionaankoopjes van de laatste tijd? Ben je ook gegaan voor items met goud en borduursels en rijke stoffen?

Deel dit artikel
Back to top