Reviews

Snapshot - No7 Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser

Ik moet jullie bekennen dat ik niet zo heel vaak een schoonheidsspecialiste bezoek. Eigenlijk zou ik dit vaker moeten doen! Ik ben dol op een uurtje ontspannen en dat is wel heel fijn tijdens een bezoekje aan een specialiste. Deels komt dit door een licht gebrek aan tijd maar ook omdat er tegenwoordig zo enorm veel fijne producten zijn waarmee je thuis aan de slag kunt.

Met de Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser No7 van Boots kun je jezelf echt even verwennen, gewoon thuis in jouw eigen badkamer! De verpakking bevat een romige reiniger en een katoenen doekje met exfoliërende werking. In combinatie met de cleanser verwijdert dit doekje dode huidcellen en dagelijkse make-upresten en stimuleert tegelijkertijd de bloedsomloop. Hoeveel vliegen in één klap zijn dat eigenlijk?
Aan de slag? Masseer de romige substantie met jouw vingertoppen in ronddraaiende bewegingen op de huid. Doordrenk vervolgens het bijgeleverde (en herbruikbare) katoenen doekje met warm water en wring het even uit. Leg het doekje op  jouw gezicht om de poriën te openen en gebruik het moment om even te ontspannen.

Verwijder na een aantal (5 tot 10 minuten) de reiniger met het katoenen doekje. Doe dit ook weer met ronddraaiende bewegingen. Tot slot kun je jouw gezicht nog even afspoelen met koud water om de poriën samen te laten trekken en het gezicht droog deppen. Vergeet na gebruik vooral niet even om je gezicht aandachtig te bestuderen in de spiegel. Mijn huid voelt na gebruik - zo’n 2 a 3 keer per week - zacht aan en de poriën zijn zichtbaar kleiner. Kortom: een aanrader!

Je kunt de No7 Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser (EUR 11,95 - 200 ml) en alle andere producten van Boots vinden op: http://www.bootswebshop.nl/

Deel dit artikel
Back to top