Fashion

Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf starten vandaag? Are you ready for some shopping?

Vandaag is het de allereerste Dwaze Dag van De Bijenkorf....op deze donderdag kun je zowel in de winkels als in de online shop van de Bijenkorf leuke aanbiedingen vinden. Ook op beautygebied zijn er leuke koopjes te vinden! Zo vond ik al fijne setjes met Elizabeth Arden Eight Hour Cream, maar ook lakjes van OPI heb ik in de boekjes zien staan. Om 9:00 uur gaat de online shop open, je kunt nu nog even kijken in de boekjes....


Natuurlijk hebben wij ook wat echte beauty musthaves gevonden voor je, er zijn echte fijne aanbiedingen bij. Aarzel trouwens niet te lang, want de voorraad van sommige producten is echt beperkt en de mensen staan letterlijk in rijen van 100 opgesteld, zelfs in de online shop. Heb je besteld, dan kun je al snel van jouw aankopen genieten, de Bijenkorf verzendt de bestellingen altijd supersnel (al zou het wel iets langer dan gebruikelijk kunnen duren met de drukte van de DDD).


Natuurlijk is dit nog lang niet alles, volgens het lijstje van De Bijenkorf zijn er maar liefst 210 aanbiedingen in de categorie cosmetica! En dan hebben we het niet eens over alle andere leuke items op het gebied van fashion, lifestyle, wonen en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje in de online shop van De Bijenkorf en shop ze nu het nog kan!

Wat heb jij voor leuks gevonden?

Deel dit artikel
Back to top