Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 39

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Redactrices Debbie, Wendy en Lianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?


Debbie voelde zich deze week bijna een echte Leco vrouw tijdens een lunch, jammer alleen dat Edwin Smulders al van ver zag dat ze eigenlijk "niemand" was. Haha...dat geeft een apart gevoel, no hard feelings hoor Edwin, je bent een aardige vent! Lianne onderging de Etos Experience en werd enthousiast voor de petrol trend van deze herfst. Wendy was behoorlijk druk met veel swatchen van de mooiste herfstnagellakjes, heel mooi weer om te zien!
Wendy:

Op deze afbeelding draaitt het allemaal om hydratatie!
Mooi winterlakje van Color Club, binnenkort natuurlijk swatches!

Kennen jullie de lakjesvan Kure Bazaar al?
M''n lieve Eden is en blijft dol op verkleedpartijtjes!
Gevalletje verWENnerij

Lianne:

Bij het event van Etos stikte het van de beauty-experts! Tom Sebastian presenteerde het, experts van L''Oréal en Maybelline waren er ook. Zie je Clayton Leslie gniffelen? ;-)

Ook Glennis Grace was van de partij, wat een stem heeft ze toch!

Ook spotte ik Trind, heel veel Trind! We like!

En ontzettend veel RoC producten! (hebben jullie de winactie al gezien voor de oudere huid?)

Weer thuis was het hoog tijd om mijn herfst laarzen weer tevoorschijn te halen, zijn jullie al overgeschakeld op de najaarsmode?
Debbie:

Onze kat Emo zit liefst bovenop het nieuws!

Een lekker Grieks maaltje in elkaar draaien, met eigen gemaakte tzatziki natuurlijk!

Geweldig parfum vol met narcissen, een vleugje mimosa en bitter oranjebloesem, heel bijzonder en zo heerlijk! De Private Blends van Tom Ford worden o.a. verkocht bij Parfuma

Deze nieuwe Max Factor eyeliners zijn zeker weten waterproof, verwijderen gaat trouwens wel makkelijk met warm water en rustig wrijven, een regen- of huilbui kunnen ze zeker hebben

Dit Zara vestje doe ik het liefst elke dag aan....doe ik niet natuurlijk!

Erg gezellige lunch bijgewoond van Leco & Douglas, zien jullie de bekende Leco vrouwen zoals Leontine Borsato, Fiona Hering en Christine Kroonenberg? Aardige en beeldschone dames, helemaal in de Leco look!

En natuurlijk was Angela Groothuizen er ook! 

Mooie en praktische Leco toilettassen, met op de achtergrond ene beeldschoon kunstwerk in galerie Grimm

Essie We''re in this together, vanaf oktober exclusief te koop bij DA, 15 % van de opbrengst gaat naar een goed doel

Nieuw haar!

Zara! Bestelling is onderweg!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Wendy (@wenvers) of Lianne (@liannesieverink). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
?>
Deel dit artikel
Back to top