Nieuws

Verwen jouw herfsthuid met producten van Ahava!

Ahava is alweer een poosje verkrijgbaar in ons kikkerlandje maar (nog) niet enorm bekend binnen Nederland. Daar moet echt verandering in komen want Ahava Dead Sea Laboratories is marktleider op het gebied van cosmetica op minerale basis. Nieuwsgierig?

Wisten jullie al dat Ahava in het Hebreeuws Liefde betekent? De producten zijn gemaakt met liefde voor de huid en volgens de Ahava principes zou dat in de praktijk moeten betekenen dat de producten hypoallergeen zijn, mineralen bevatten en bevatten vanzelfsprekend geen dierlijke stoffen en zijn niet op dieren getest.

Onlangs is het assortiment uitgebreid met twee nieuwe gezichtsverzorgingsproducten. Het eerste nieuwe product Comforting Cream (EUR 45,95 - 50 m) is onderdeel van de Sensitive Skin Relief lijn. Dit product is bijzonder geschikt voor de  overgevoelige huid. Het product versterkt het natuurlijke afweermechanisme van de huid en biedt volledig comfort door te kalmeren, hydrateren, repareren en beschermen. De textuur is licht, fluweelzacht en wordt bijzonder snel geabsorbeerd. Het product zou irritaties, roodheid en vervelende huidreactie onmiddellijk verbeteren.

Daarnaast introduceerde Ahava het Extreme Radiance Lifting Mask (EUR 40,95 - 75 ml) waarvan ik persoonlijk behoorlijk gecharmeerd ben. Dit gelmasker is onderdeel van de Time to Revitalize lijn, een exclusieve, huidvriendelijke productlijn die rimpels in een rijpere huid minder diep maakt.

Ik vind de formule erg prettig, deze is dun en verrijkt met arganolie, Himalaya planten en fruitzuren. Breng het masker aan op een goed gereinigde huid, masseer het even licht in en laat het daarna zo’n tien minuten werken. Verwijder het masker daarna met lauw/warm water en verzorg jouw gezicht verder zoals je gewend bent. Geniet nog even van het zachte gevoel en herhaal de behandeling een a twee keer per week voor een optimaal resultaat!


Links: Comforting Cream - Rechts: Extreme Radiance Lifting Mask 

Nieuwsgierig naar de nieuwe of bestaande producten van Ahava? Neem dan even een kijkje op www.ahava.nl. De producten die je vandaag voorbij hebt zien komen zijn vanaf de maand oktober 2012 verkrijgbaar!  
Deel dit artikel
Back to top