Inspiratie & Tutorials

Dress Red Day - redactie & lezeressen doen vandaag mee, jij ook?

Zoals jullie natuurlijk allemaal allang weten is het vandaag Dress Red Day! De Hartstichting roept ieder jaar alle vrouwen in Nederland op om iets rood te dragen. Op deze manier vragen ze aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen, wisten jullie dat hart- en vaatziekte doodsoorzaak nr. één is bij vrouwen? Wij kunnen je dan ook alleen maar op het hart drukken, "take care of your heart, ladies".
Vandaag dragen wij rood, samen met onze lezeressen, jij ook? Kijk snel even mee!


Rode schoenen, rode Rimmel London lipstick (Nr. 111) en Rescue Beauty Lounge Oriental poppy nagellak voor Debbie vandaag! 

Wendy draagt vandaag Berry and Bright van Color Club - EUR 4,95 via nailpolishfashion.nl

Lianne is een plaatje in haar rode jurkje met matching lippen en nagels, love it!
Helemaal in stijl @MissLLLL geweldige sokken ook!
Lezeres Patrica combineert haar rode nagels met een rode broek en mooie sjaal!
Het dochtertje van lezeres Wendy doet nu al mee, zij heeft ene goed hart, dat zie je zo! Te schattig!
Lezeres Suus pakt behoorlijk uit, compleet met hartjesschoenen!
Heerlijk creatief, deze mooie nail art van @nailart_addict

Wat een leuke outfit van lezeres Vera, zoiets zou mijn dochter ook aandoen! 

Mooi, deze Catrice nagels van lezeres Sonja!

Rode lippen en rode schoenen voor lezeres Sanne! Staat je geweldig!

Sta zeker even stil bij deze dag, met of zonder rode outfit, en bedenk vooral eens even of jij misschien ook risico loopt op hart- en vaatziekten. Misschien niet leuk, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Hart-en vaatziekten zijn soms erfelijk, maar vaak zijn deze ook het gevolg van een verkeerde, ongezonde levensstijl en daar kun je natuurlijk wat aan doen. Voor meer informatie verwijzen we je dan ook naar de website van de Hartstichting, daar vind je alle informatie die je nodig hebt. www.hartstichting.nl

Een paar kleine tips van ons : stop met roken (of begin er niet aan), zorg voor voldoende beweging (pak de fiets, wandel lekker een stuk of ga sporten), eet gezond en bewust (minder vet, veel groenten, niet teveel suiker en eet meer gezonde vis), zorg voor minder stress (probeer problemen op te lossen en ontspan met een bezigheid die je leuk vindt) en luister naar jouw lichaam. Als je denkt dat er iets niet goed is, vraag dan om advies aan jouw huisarts!

Dress Red ladies & take care of your heart!!!

Deel dit artikel
Back to top