Blogs & Editorial

Debbie's Ibiza diary - via Barcelona op Ocean Drive

Houden jullie het nog een beetje uit in het regenachtige en koude Nederland? Ik heb het qua weer wel iets beter getroffen in Ibiza, waar het toch zo''n 25 graden is met een heerlijk zonnetje. Nu wil ik jullie niet jaloers maken, maar ik ben bang dat jullie dat toch wel een beetje worden na het zien van mijn fotoverslagje. Je kunt het natuurlijk ook overslaan....


Surprise, een mooie Chanel corner bij de ingang van de B pier op Schiphol, wat leuk!

We vlogen met Vueling via Barcelona naar Ibiza, tussendoor hadden we even tijd voor een kopje Cafe con leche en natuurlijk moesten we een Barcelona shirtje meenemen voor Sem.

Een fijne combinatie tussen disco, hippie & trance hier in Ibiza met veel neons!

De transfer naar het hotel Ocean Drive werd geregeld door het hotel, helemaal super!

In de jachthaven liggen echt prachtige boten, deze strakke zwarte Von Dutch is favoriet, nog wel even sparen want deze kost minsten een miljoen euro

Uitzicht op Dalt Villa, het oudste deel van Ibiza dat omringd is door hele dikke muren

Na het lunchen even relaxen op de hotelkamer, lekker hoor!

Aan het einde van de middag richting stad, met een bootje door de haven heen.

Wat een heerlijke, klassieke gevel bij deze Farmacia

Maar, er is ook een Make Up Store in deze straat

Leuk, speciale Ibiza producten zoals badzout gemaakt van zout dat hier is gewonnen, zal ik dat eens proberen?

Er is sinds deze zomer ook een vaste MAC store, na eerst enkele jaren een pop-up store. De winkel is even leeg, maar ik zag veel dames op straat met MAC tasjes lopen!

De poort naar en van Dalt Villa, heerlijk om ''s avonds even doorheen te lopen

We hadden niet echt honger na een lekkere lunch en een yoghurtijs sorbet met een kilo fruit, dus gingen we later op de avond nog even voor wijn met tapas.

Om toch nog een beetje een hippie gevoel te krijgen organiseert Pacha een hippie night. Je merkt wel dat het seizoen over is, het is behoorlijk rustig op straat. Maar dat mag de pret niet drukken, want gezellig is het wel!

''s avonds terug door de haven met echt prachtige boten, waarop de eigenaars de hele avond buiten zitten te eten en bediend worden door hun personeel, the good life!

En vandaag weer vroeg wakker, heerlijk met make-up spelen ''s ochtends op het balkon.

Ik ben fan van broodjes met tomatenprut en Iberische ham, heerlijk!
Vandaag staat er een shoptripje door Ibiza stad op het programma, om 17.00 uur moet ik bij MAC zijn voor een make-up applicatie in hun VIP room. Daarna gaan we door naar B.for voor sushi waarna we eerst ergens voetballen gaan kijken (El classico Real Madrid-Barcelona) en daarna door naar iets gezelligs! Wat gaan jullie vandaag doen? Ook iets gezelligs?
Deel dit artikel
Back to top