Blogs & Editorial

Debbie's Ibiza diary - VIP make-up treatment bij MAC en shoppen!

De laatste dag in Ibiza is alweer aangebroken, time flies when you''re having fun! En fun hebben we, terrasje na terrasje lopen we af, we hebben toch nog even geshopt en we hebben de hotspot van Ibiza bezocht. Vandaag alweer naar huis en dat is best jammer, het is hier heel fijn!


Leuk appartementencomplex langs de haven, staat echt helemaal leeg, zo raar! Volgens mij is het net af, appartementen zijn te koop vanaf EUR 488.000, dus als je nog een spaarpotje hebt?

Bij de nachtclub/restaurant Lio aan de jachthaven staan mooie beeldhouwerken van Salvador Dali (of ze zijn erop geinspireerd)

Bier van Ibiza, flower power!

Zara geshopt, een tijger en een panter! Prijzen zijn hier een heel stuk lager dan in Nederland, de jas die ik in NL kocht voor EUR 130 kost hier EUR 90. De keuze was niet echt groter dan in Nederland.

Dit is ons favoriete cafeetje in Ibiza, Croisant show. Heerlijke taartjes, broodjes, koffie, thee en veel meer. En ook nog eens goede wi-fi met uitzicht op een schattig pleintje.

Kiezen is heel erg moeilijk, je kunt moeilijk alles opeten?

Op het pleintje kramen vol fruit en groenten, heerlijk!

En het weer is natuurlijk heerlijk...

Om 17 uur werd ik verwacht in de MAC store voor een make-up applicatie in hun VIP room. Boven in de winkel is een speciale ruimte waar je met twee personen tegelijk terecht kunt. Normaal betaal je wel voor zo''n make-up applicatie, maar dankzij MAC hoefde ik dat niet!
Een smoky eye in de maak, met o.a. Embark, carbon en shroom.
Uit de Marilyn Monroe collectie heb ik Scarlet Ibis op, mooi!

Een deel van de Marilyn Monroe collectie was gearriveerd, nog niet alles trouwens. Wel heb ik een uur lang de muziek van Marilyn moeten aanhoren.....dat was wel lang genoeg!

Zondsondergang boven Ibiza stad

Op naar B.for Sushi, een heerlijk loungerestaurant met de "best sushi" in town, maar eerst nog even langs de Pacha gelopen

Hmmmmm....dragon & tiger roll....en nog veel meer. Kiezen is echt heel erg lastig van de heel uitgebreide kaart, bekijk hem hier

Het was inderdaad heel erg lekker, geen all you can eat trouwens en ook niet bepaald goedkoop, maar als je houdt van sushi, dan moet je hier echt naartoe gaan!

Als toetje bij de koffie een sushi met nutella

Beetje donker, maar wel met de mooie MAC smoky eye

Daarna door naar Lio, een heel bijzonder cabaret restaurant/nachtclub direct op het water in de jachthaven. Zoals je op de foto ziet is de zijkant van het restaurant helemaal open, je zit dus in de open lucht met uitzicht op Ibiza stad. Tijdens het eten (of drinken) worden er telkens optredens gegeven. Zangers, dansers, acrobaten, grappige acts...echt van alles, en allemaal even goed en mooi. Zeer chique, hier ga je heen om gezien te worden, breng ook wel een dikke portemonnee mee als je hier wilt eten. Een bordje gazpacho alleen al kost EUR 30,00, maar de entourage maakt alles goed. Je kunt ook gewoon een lekker wijntje gaan drinken.

Inmiddels zijn de koffers ingepakt en gaan we zo nog even de stad in, om kwart voor drie worden we opgehaald om naar het vliegveld te gaan. Morgen zal ik jullie nog even een kort, laatste verslagje geven waarbij is vooral even de adressen van alle hotspots zal vermelden. Altijd handig als je een keer in Ibiza bent!
Deel dit artikel
Back to top