Nagel & Handen

NOTD Kure Bazaar - Afrika!

The Good nail Philosophy... DETOX IN COLOR! Dit is de boodschap die de nieuwste generatie nagellak waarin minder chemicaliën verwerkt uitdraagt. Het Franse Kure Bazaar ontwikkelt nagellak in hippe kleuren zonder agressieve stoffen. Kure Bazaar is lief voor je nagels en voor het milieu!

De dames en heren achter de Kure Bazaar schemen zijn behoorlijk trots, en terecht want het is hen gelukt de eerste 4Free nagellak (zonder Toluene, Formalhyde,  dbp en synthetische camphor) te ontwikkelen. Daarnaast zou de formule zeer sneldrogend zijn en dat klinkt mij als muziek in de oren. Tijd om eens te beginnen met testen.

Ik kan jullie direct melden dat de kwaliteit evenals de droogtijd uitstekend is. De glanzende nagellak bestaat voor 85% uit natuurlijke ingrediënten zoals houtpulp, aardappel en mais en is daardoor ook nog eens een ideale formule om je nagels te detoxen.  De nagellak die ik op de afbeelding draag is Afrika, een mooie donker oranje nagellak met een crème finish. Ik draag hier slechts een laagje nagellak zonder top coat.

De Beautyscene redactie is enthousiast en daarom zeker van plan om binnenkort meer swatches te laten zien van nagellakken (EUR 16,30 per tuk) uit de collectie. Deze collectie biedt overigens een mooi assortiment aan kleuren die met regelmaat worden aangevuld. Wil jij de lakjes zelf uitproberen? Neem dan even een kijkje bij Skins of ProMakeupStore.nl.
 

Deel dit artikel
Back to top