Reviews

Nieuwe producten van Catrice – Deel 2: Eyecatchers!

Vorige week konden jullie al genieten van het eerste deel over de nieuwe Catrice producten, nu is het tijd voor deel twee! Deze staat in het teken van ‘Eyecatchers’, en zit dus vol moois voor een najaars ooglook. Maar ook kleurrijke blushes mogen niet ontbreken, kijk je mee naar de leukste nieuwigheden van Catrice?
Nadat jullie de vorige keer goede basisproducten hebben gezien, is het nu tijd voor de meer kleurrijke make-up. Ondanks dat de nieuwste limited edition collectie (Upper WILDside) toch een tikje tegenviel, heeft Catrice genoeg make-up in mooie najaarstinten. Oogschaduws, bijpassende blushes en oogpotloden… Het komt allemaal voorbij!

Ik begin meteen met twee van mijn favoriete nieuwkomers, de Made to Stay Longlastig Eyeshadows (EUR 3,49). Deze crème oogschaduws zijn verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren die wat mij betreft perfect zijn voor deze tijd van het jaar! 080 Copper & Gabbana is een goud/bronzen kleur, 070 Mauvie Star is een mengeling van mauve, zilver en paars. Echt hele mooie kleuren, geweldige pigmentatie en lange houdbaarheid - zelfs zonder oogschaduwbasis, ondanks dat deze oogschaduw behoorlijk vloeibaar is. Maar inmiddels weten jullie natuurlijk dat oogschaduw mét basis nog mooier staat!

De Made to Stay oogschaduws kun je ook goed gebruiken onder een poederoogschaduw, zoals de Absolute Eye Colour (EUR 2,79). Deze is er in maar liefst acht nieuwe kleuren, waarvan ik er vier aan jullie kan laten zien.

vanaf linksboven met de klok mee: 580 Carrots Of The Caribbean, 550 Saw it On Blue Tube, 560 I like to Mauve it  570 Plum Up the Jam

De kleur 560 I like to Mauve it viel me meteen op – en terecht, want dit is echt een pareltje! Vooral in combinatie met de Made to Stay Mauvie Star verdient deze het echt om in je winkelmandje te vallen. 550 Saw it On Blue Tube en 570 Plum Up the Jam zijn andere typische najaarskleurtjes, terwijl 580 Carrots Of The Caribbean hier op het eerste gezicht niet helemaal tussen past.  Dat verandert wanneer je naar de swatches kijkt, want zeker in combinatie met een donkere kleur kan dit je look een warme touch geven.

Van links naar rechts: Made to Stay - 070 en 080,  Absolute Eye Colour -  550, 560, 570, 580, Kohl Kajal - 120, 130, Precision Eyepencil - 090

Om je ooglook af te maken zie je bij bovenstaande swatches een aantal nieuwe oogpotloden, waaronder twee felgekleurde Kohl Kajal’s (EUR 1,99). De kleuren 120 We found Nemo! en 130 Greentings from… zijn zeker fun om te hebben, maar of ik ze ook echt vaak zo dragen? Eerlijk gezegd denk ik van niet. Ik zou eerder naar de gouden Precision Eyepencil (EUR 2,29) grijpen in de kleur 090 Gold Me Tight! Deze vind ik heel leuk staan als kleurig detail bij je waterlijn.

Van de oogproducten gaan we over op iets anders kleurigs: de blushes! Catrice had veel duo blushes (met twee kleuren) en deze zijn nu vervangen door de Defining Blushes (EUR 3,49) in één enkele kleur. 

Vanaf linksboven met de klok mee: 010 Toffee Fairy, 020 Rose Royce, 030 Love & Peach, 040 Think Pink, 060 Rosewood Forest

Wat een mooie kleuren, ik denk dat deze bij iedereen mooi staan! Zo is 010 Toffee Fairy een goede kleur om te shapen voor bleke dames, en 020 Rose Royce en subtiele roze kleur die nooit too much is. De meest opvallende is misschien wel 030 Love & Peach, een behoorlijk felle peach kleur. 040 Think Pink en 060 Rosewood Forest zijn de enige matte van het stel, de andere kleuren bevatten een hele subtiele shimmer die je eenmaal aangebracht niet echt meer ziet zitten. 

Van links naar rechts: 010 Toffee Fairy, 020 Rose Royce, 030 Love & Peach, 040 Think Pink, 060 Rosewood Forest

Alle blushes zijn zacht van structuur, wist je dat ze ook vitamine E bevatten? Hierdoor zijn ze goed voor je huid en beloven ze zelfs imperfecties minder zichtbaar te maken. Ik ben er niet zo zeker van of dat echt zo is, maar ik weet wel dat dit hele draagbare kleuren zijn! Bij de swatches heb ik de blush heel zwaar aangebracht om de kleuren goed te laten zien, in het echt zijn ze dus subtieler en minder poederig. Ook als je niet zo vaak blush draagt is dit dus een aanrader - al vervagen ze toch een klein beetje tegen het einde van de dag, toch nog een klein minpuntje. 

Zo, jullie zijn weer helemaal op de hoogte wat betreft het nieuwe Catrice assortiment! Ik kon niet alle kleuren en producten laten zien, kijk dus zeker even bij het Kruidvat voor alle nieuwe make-up. Hebben jullie al zin gekregen om te gaan winkelen? 

Deel dit artikel
Back to top