Nieuws

Relaxen in een bad vol Kneipp Chocolade!

Wie van jullie heeft er nog nooit gedroomd van een bad vol met chocolade? Lijkt het jullie niet heerlijk om jezelf onder te dompelen in een warm bad dat volledig gevuld is met chocolade? Sommige dromen blijven altijd een droom, maar mijn chocoladedroom kan eindelijk vervuld worden!

Tijdens het eten van chocola komt een klein beetje ''endorfine'' in je hersenen vrij. Theobromine  is een stof die ervoor zorgt dat serotonine het endorfine gehalte in ons lichaam verhoogd wordt. Lastige woorden allemaal om te vertellen dat het eten van chocolade voor een blij en gelukkig gevoel zorgt.

Helaas moeten we wel een klein beetje in de gaten dat chocolade ook veel verzadigde vetten en calorieën bevat. Een klein beetje oppassen dus. Liever een variant die geen calorieën bevat ? dan kies je toch gewoon voor de nieuwe Kneipp Cacao lijn?

Vanaf eind oktober kunnen we namelijk massaal douchen en badderen de nieuwe (limited edition) cacao lijn van Kneipp die bestaat uit een Badschuim (EUR 8,99 - 400 ml) en een Douchegel (EUR 4,99 - 200 ml). Daarnaast is er voor de feestmaanden een speciale cadeauverpakking (EUR 5,99) in het leven geroepen waarin je niet alleen een douchegel maar ook een puff vindt.

De nieuwe en zoals gezegd gelimiteerde producten ruiken enorm lekker (je moet de verleiding weerstaan de flacons niet aan je mond te zetten) bevatten natuurlijke cacaobonenextracten en amandelolie.  Deze fijne en zeer verzorgende ingrediënten zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid.

De bijzonder lekkere Kneipp Cacao producten zijn vanaf 22 oktober (zolang de voorraad strekt) te koop bij de drogist maar volgens mij heb ik ze al in een aantal webwinkels zoals die van Wehkamp voorbij zien komen. Geniet ze!

?>
Deel dit artikel
Back to top