Reviews

Nieuw van Nivea - Bodylotions voor onder de douche!

Een bodylotion voor onder de douche… Sinds deze maand bestaat het! Nivea heeft de ideale oplossing voor iedereen die niet iedere dag de tijd heeft om zich in te smeren, of geen plakkerig gevoel wil: smeer je onder de douche in met de nieuwe Nivea Onder de Douche Bodylotion & Bodymilk!

Waarschijnlijk komt het je bekend voor: ’s ochtends snel nog even onder de douche springen, jezelf gauw even wassen en hup je kleren weer aan. Een bodylotion gebruiken is dan vaak te lastig of tijdrovend, maar eigenlijk zou iedereen zich elke dag in moeten smeren. Nivea heeft de ideale oplossing: een bodylotion voor onder de douche! Maar hoe werkt dat nu eigenlijk?


Het is heel eenvoudig: onder de douche reinig je eerst je huid zoals je dat normaal ook doet. Daarna stap je even onder de douchestraal vandaan en breng je het Onder de Douche bodyproduct aan. Vervolgens spring je weer onder de douche en spoel je het af, en kun je jezelf afdrogen op de manier die je gewend bent. Je hoeft nu geen aparte bodylotion meer te gebruiken, want je huid is al gehydrateerd. Eigenlijk kun je het dus vergelijken met een conditioner voor je haar, alleen dan voor je lichaam – hartstikke handig!
 

De afgelopen tijd heb ik alle twee de varianten uitgeprobeerd;  er is een bodylotion en een bodymilk, de laatste is met extra amandelolie speciaal voor de droge of ruwe huid. Ze ruiken allebei heerlijk, typisch een geur die iedereen lekker zal vinden! Het werkt echt ontzettend makkelijk doordat je het gewoon onder de douche gebruikt. Daardoor is het ook nog eens perfect voor kinderen of mannen – tja, die hebben toch veel gemeen op beautygebied…

Bodylotion - Bodymilk, met een piepklein verschil in structuur zoals je ziet

Oftewel, ik ben echt enthousiast over deze Nivea Onder de Douche bodyproducten! Ze vervangen wat mij betreft niet mijn ‘gewone’ bodylotions, maar ze zijn een hele goede aanvulling voor de dagen dat ik geen tijd heb voor een apart verzorgend product. De bodylotion vind ik net wat fijner dan de bodymilk, die past beter bij mijn (vrij normale) huid. Zeker nu de dagen kouder worden en je huid wel wat extra’s kan gebruiken, zou ik deze producten dus zeker aanraden.

De Nivea onder de douche bodyproducten liggen vanaf nu in de winkel en vind je bij de bekende drogisterijen, gewoon met een Nederlands etiket trouwens. Voor 250 ml betaal je EUR 5,99. Ben jij al nieuwsgierig geworden?

Deel dit artikel
Back to top