Nieuws

Chanel beauty @ Paris Fashion Week Spring/summer 2013

Chanel brengt de blauwe glanzende oogschaduw en de french manicure weer terug de aankomende lente & zomer! Het was even schrikken toen ik vorige week keek naar de foto''s van de Chanel Ready to wear show spring/summer 2013! Lichtblauwe/zilveren glanzende oogschaduw over het hele ooglid met opvallend zwarte eyeliner....dat zou je misschien wel kunnen bestempelen als fout! Maar ja, het is wel Chanel....kijken jullie mee?

Peter Philips bracht de nieuwe kleur Illusion d''ombre in een platina kleur inderdaad aan helemaal tot aan de wenkbrauw en was ook niet bepaald zuinig. Hij kleurde vrolijk het hele ooglid in met deze, toch wel opvallende kleur. Eerlijk is eerlijk....het staat de prachtige modellen in de show best goed, maar staat deze dames eigenlijk niet alles?
De glanzende oogschaduw werd gecombineerd met de Chanel Inimitable intense mascara, Le crayon kohl in graphite en de Stylo yeux in Ebene, de eyeliners zijn behoorlijk hard aangezet, maar dat is natuurlijk ook speciaal voor de show het geval. Vanaf een afstand moet de make-up tenslotte ook goed zichtbaar zijn, in het echte leven kun je met minder oogschaduw en eyeliner toe!

Natuurlijk keken we ook uit naar de nieuwe nagellak....maar daarin werden we een tikje teleurgesteld, Peter Philips en Karl Lagerfeld hebben nl. gekozen voor een klassieke French Manicure met de kleuren Ballerina en Eastern Light. Die laatste kleur is dan wel weer een nieuwe, ondoorzichtige witte lak uit de aankomende Hong Kong mini collectie van Chanel.
De kapsels waren wonderschoon met de fijne haarnetjes en de klassieke Chanel parels!
Wat vinden jullie van deze look? Durf jij het aan deze lente?
Deel dit artikel
Back to top